Efter 176 NFL kampe er der én tilbage

Ud af de 32 hold, der begyndte, er der efter 176 kampe, kun ét hold tilbage, der er ubesejret. Det er Carolina Panthers, der er 11-0, og lige nu ligner det et hold, der kan gå igennem hele grundspillet uden nederlag. Der er blot 2 hold i NFL-historien, der er gået igennem grundspillet uden nederlag: Det er Miami Dolphins i 1972 (vandt Super Bowl) og New England Patriots i 2007 (tabte Super Bowl til New York Giants). Skal det virkelig lykkes Panthers at blive det blot tredje hold på denne liste?

Spil på at Carolina Panthers forbliver ubesejrede i resten af sæsonen på Unibet

Hvornår har Carolina Panthers tabt sidst?

Faktisk har Panthers ikke tabt en kamp i grundspillet siden 30. november 2014. De sluttede sæsonen af sidste år med at vinde de sidste 4 kampe og er altså nu fortsat med yderligere 11 sejre. Panthers har med andre ord nu snuppet 15 grundspilskampe i træk, hvilket må siges at være ganske imponerende. De fem resterende modstandere i sæsonen er Saints ude (tip: sejr), Falcons hjemme (tip: sejr), Giants ude (tip: sejr ikke sikker), Falcons ude (tip: sejr), Buccaneers hjemme (tip: sejr). På denne baggrund er det Jesper Elmings vurdering, at Panthers som minimum kommer igennem grundspillet med en 15-1 statestik. Formår de at klemme det sidste ud af sæsonen, så går de 16-0. Spørgsmålet er nok primært, om det skal være Giants, der igen spolerer festen, lige som de gjorde med Patriots’ “perfeke sæson” i 2007? Eli Manning & co. kan godt begynde at spidse skoene og pudse kastearmen. Det er 20. december, der er Showdown i New York.

Denne uges NFL spiltips

Washington Redskins møder Dallas Cowboys: NFC East er mindre stærk end tidligere. Alle 4 hold har tabt flere kampe, end de har vundet, og Redskins ligger på en delt 1. plads sammen med Giants på middelmådige 5-6. Cowboys ligger skidt til med 3-8, selv om de faktisk stadig vinde denne division. Kampen spilles i hovedstaden, og Redskins har været stærke på hjemmebane i år (vundet 5 ud af 6). Cowboys stiller op uden QB Tony Romo, der brækkede sit venstre kraveben for anden gang i denne sæson. Cowboys har vist sig at være uden bid, når QB’en ikke har heddet Romo. Den her vinder Redskins – de giver odds 1,46. Spil på Washington Redskins her.

Buffalo Bills møder Houston Texans: Siden Texans’ nedsmeltning mod Dolphins 25. oktober, hvor Texans var bagud 41-0 ved pausen, har Texans ikke blot vundet 4 i træk. De har også været uhyggelige i forsvaret. I de 4 sejre er der blevet scoret 6, 6, 17 og 6 point mod dem! Sjovt nok er det faktisk Buffalo Bills, der er favoritter i kampen. Jesper Elming tipper, at Houston tager hjem fra Buffalo med sejren i behold og til et godt odds: 2,25. Det er altså en tidlig julegave.

San Diego Chargers møder Denver Broncos: De har en ny stjerne i Denver, og han hedder Brock Osweiler. Hvis han bliver ved med at spille lige så godt, som han gjorde mod Bears for to uger siden og mod Patriots i sidste uge, så får Peyton Manning meget svært ved at komme tilbage på banen. Selvom han er en af NFL-historiens bedste QBs. Denvers giftige forsvar kombineret med Denvers genoplivede løbeangreb og en fejlfri Osweiler bliver for meget for San Diego, der må se realiteterne i øjnene og inkassere årets niende nederlag. Bronocos giver odds 1,52, og hvis du sætter penge på, at udeholdet (altså Broncos) scorer mere end 23,5 point, får du odds 1,86.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *