Når drømme går i opfyldelse – europæere tuner ind på amerikansk fodbold

NFL fik sin vildeste drøm til at gå i opfyldelse søndag eftermiddag dansk tid. Yahoo havde købt rettighederne til NFL-kampen i London, og kampen blev streamet ud til hele verden GRATIS via internettet. På papiret kunne en kamp mellem Buffalo og Jacksonville godt være lidt af en “langgaber”, men internetbrugere verden klikkede ind i massevis. Ifølge Yahoo var der 33,6 millioner live streaminger af kampen, hvor 33% var uden for USA. Lige nu sidder NFL og gnider sig i hænderne. For det er lige præcis det, hele satsningen i Europa handler om. At få europæerne til at tune ind til amerikansk fodbold, og det synes vi jo også er fantastisk her på Touchdown.dk.

Og på banen kvitterede de to hold med et brag af en kamp. Buffalo var bagud 27-3, men kom tilbage i kampen og var sågar foran med 27-31 for blot at se Jacksonville alligevel tage sejren til allersidst med 34-31. Sådan en kamp er guld værd for NFL. Seerne elsker de tætte afgørelser. I NFL har alle hold en chance for at vinde. Og en kamp er ALDRIG færdig før til allersidst. Og sådan er det hver søndag i NFL. Igen i denne weekend har Unibet være så flinke at stille nogle NFL spiltips til rådighed til alle. Vil du prøve at spille på nettet, kan du jo forsøge dig hos Unibet, der må betegnes som en af de fremmeste bookmakere til dine NFL spil:

Opret en konto på Unibet via dette link og få fingrene i følgende velkomstpakke:

  • 100% velkomstbonus op til 1.500 kroner
  • 1 Times fodbold på Fodboldfabrikken i Odense
  • 200 kroners gavekort til Unisport.dk
  • 100 kroner risikofrit spil på mobilen på dit første mobilbet

    (regler og vilkår gælder for velkomstpakkens indhold)

NFL spiltip 1: Denver Broncos – Green Bay Packers

Spillerundens store topbrag i 2.000 meters højde, bliver kampen mellem to af ligaens ubesejrede hold – Broncos og Packers. Det bliver en kongekamp. Men det bliver også en kamp, hvor vi netop finder ud af, hvem der er kongen på QB-pladsen. Den har i mange år tilhørt Peyton Manning, men legenden har spillet miserabelt i de første seks kampe. Manning har meget ukarakteristisk kastet hele 10 interceptions og blot 7 TDs, og hvis Broncos skal have blot en lille bitte chance for at vinde, så er Manning nødt til at minimere sine fejltagelser. Han har været ved at koste dem flere kampe i år, men Broncos er takket være holdets forsvar ubesejret. QB’en på det andet hold hedder Aaron Rodgers – ligaens mest værdifulde spiller i sidste sæson. Og hvis man vil se sublimt QB-spil, så kig efter #12, for han er simpelthen for vild. Rodgers har kastet 15 TDs i sæsonens første seks kampe, og han har endnu ikke kastet en interception på udebane i denne sæson. Jesper Elming tror faktisk så meget på Packers i denne kamp, at han godt ville turde at spille dem med handicap, som i øjeblikket ligger på -2,5 point. Et godt odds er også over 45,5 point til 1,92. Jesper er ikke i tvivl om, at Packers nok skal score point… spørgsmålet er, om Broncos kan holde trit.

Spil direkte ved Unibet her

NFL spiltip 2: Dallas Cowboys – Seattle Seahawks

Uha, det bliver en vigtig kamp for begge mandskaber. Cowboys er 2-4, og klubben med de stolte traditioner har tabt fire kampe i træk uden QB Tony Romo og ligger nu sidst i NFC East. Omvendt så er Seattle Seahawks ved at finde storspillet frem igen. De vandt i sidste uge over 49ers med 20-3, men QB Russel Wilson har det svært. Hans offensive linie er slet ikke nær så god i år, som i tidligere sæsoner, og det er et kæmpe problem for holdet. Seahawks er lige nu 3-4, og de kan ikke tåle mange flere nederlag, hvis de skal gøre sig forhåbninger om slutspillet. Cowboys spiller på hjemmebane med kniven for struben, og Jesper Elming er virkelig i tvivl om, hvilke vej denne kamp falder ud til. Men han er sikker på, at der bliver scoret over 40,5 point. Det giver odds 1,92. Det er et rigtigt odds.

Spil direkte ved Unibet her

NFL spiltip 3: Cleveland Browns – Arizona Cardinals

Browns’ startende QB Josh McCown blev skadet i sidste uge, og det vides ikke med sikkerhed, om han sidder ude på søndag eller ej. Hvis McCown ikke spiller, så er det i stedet utilregnelige Johnny Manziel, der spiller QB for Browns. Han kan spille guddommeligt, og han kan spille som en pose nødder. Desværre for Manziel og Browns, så står de over for et af ligaens bedste forsvar, og Cardinals’ QB Carson Palmer spiller formidabelt. Jesper Elming tipper ikke mange chancer til Cleveland i denne kamp, selvom de spiller på hjemmebane. Så du kan sagtens spille Cardinals med handicap, som i skrivende stund er -4,5 til odds 1,94.

Spil direkte ved Unibet her

Til sidst lidt tanker om ligaen fra Jesper Elming “Seks ting, der måske kun interesserer mig”

1) Redskins QB Kirk Cousins åbnede tirsdag en web-shop, hvor han sælger T-shirts med påskriften “You like that!”. Man kan vist roligt sige, at Cousins smeder, mens hans arm stadig er varm efter søndagens mirakuløse comeback (det største comeback i Redskins historie). På vej ud fra banen råbte Cousins til tilskuerne “you like that”, og det er der altså nu kommet en T-shirt og en web-shop ud af. Men måske Cousins hellere skulle koncentrere sig om næste modstander… New England Patriots. De skal først mødes i spilleuge 9, men Cousins… du har brug for al den tid for at være forberedt til NFLs bedste hold.

2) Patriots fik 1 rushing yard fra deres running backs i søndags. 4 yards fra ene og -3 fra den anden… og alligevel vandt Patriots.

3) Siden Miami Dolphins fyrede head coach Joe Philbin og erstattede ham med Dan Campbell, er Dolphins gået beserk. De har scoret 82 point de seneste to kampe, hvilket er 19 mere, end holdet havde scoret i deres fire foregående kampe… til sammen. Forsvaret var en skygge af sig selv i de første fire kampe, hvor du kun sackede modstanderens QB én gang. I de seneste to kampe har de fået 10 sacks.

4) Seattle Seahawks QB Russel Wilson har det svært med en hullet offensiv linie. I hans første tre år i ligaen blev han sacket 39,7 gange i snit per sæson. Han er efter blot syv kampe i indeværende sæson allerede blevet sacket 31 gange. Den lille Wilson holder ikke hele sæsonen, hvis det bliver ved.

5) Indianapolis Colts fører en svag AFC South med 3-4. Det er første gang siden 1970, at et hold med flere nederlag end sejre fører sin division efter syv kampe.

6) Der er til gengæld fem ubesejrede hold i ligaen (Bengals, Broncos, Packers, Panthers og Patriots). Det er første gang i ligaens historie, at der har været så mange så sent i sæsonen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *