Odds på NFL 2018/2019

odds på nfl 2018/2019Det er lidt over to måneder siden, at vi fik en afgørelse på Super Bowl LII. New England Patriots og Philadelphia Eagles mødtes i en hæsblæsende kamp, hvor det noget overraskende var reserve QB’ Nick Foles og Eagles der løb med med titlen.

NFL sæsonen 2017/2018 var en af de mere interessante vi har set i løbet af de seneste år. Selvom det atter engang var Patriots, der var i finalen, så blev kampen om noget mere underholdende end den forrige mod Atlanta Falcons.

Forhåbentlig bliver sæsonen 2018/2019 mindst ligeså underholdende. Vi har derfor valgt at tage et kig på, hvordan sæsonen kommer til at forløbe sig, hvis man skal tro på bookmakerne.

Favoritterne til at vinde NFL

Draften til NFL er endnu ikke blevet afholdt. Men det afholder bestemt ikke bookmakerne fra at sætte odds på de hold, som de mener, kan gå hele vejen til at vinde den næste Super Bowl.
Der kommer heller ikke som nogen overraskelse, at det er New England Patriots, der atter engang er favoritter fra start. Patriots giver i skrivende stund pengene odds 6.00 gange indsatsen igen, hvis det skulle lykkes Tom Brady og Co. at vinde den prestigefyldte titel.
Hvis ikke det skulle gå hen og blive New England Patriots, så mener bookmakeren bet365, at det meget vel kunne blive NFC holdene, Green Pay Packers eller Super Bowl LII mestrene fra Philadelphia Eagles der tager titlen. Begge hold giver indsatsen odds 10.00 gange igen.

Underdogs til Super Bowl titlen?

Der er dog mange hold, der kandiderer til at kunne gå hele vejen. Oddsene ændrer sig formentlig, efter vi har haft draften, hvor meget kan ændre sig for de mange hold i NFL.

Tager vi et kig på nogle af de hold, som kan overraske i den kommende sæson, så kan det bl.a. være Jax Jaguars. De var enormt tæt på at gå hele vejen til Super Bowl i år. De tabte i en yderst tæt kamp til New England Patriots. De lignede ellers længe et hold, der var på vej til at sende Brady og Co. ud tidligere end forventet. Skulle Jaguars gå hele vejen og vinde Super Bowl i 2019, så vil det blive belønnet med flotte odds 23.00 gange indsatsen igen.

Også Minnesota Vikings var tæt på at gå hele vejen. Men de blev dog knust af de kommende mestre fra Eagles i deres conference finale. Vikings ser dog virkelig farlige ud. Skulle det blive dem, der ender med at løfte Super Bowl trofæet til sidst, så vil det give indsatsen 13.00 gange igen.

Blandt andre hurtige kandidater der bestemt heller ikke skal udelukkes, er bl.a. også Atlanta Falcons, Dallas Cowboys, Pittsburgh Steelers og Caroline Panthers.

I den anden ende af tabellen blandt de hold, som slet ikke burde have en chance for at nå langt i dette års turnering, er bl.a. NY Jets, som giver indsatsen 151.00 gange igen. Her finder vi også Chicago Bears, som giver 101.00 gange igen, Cleveland Browns, Miami Dolphins samt Cincinatti Bengals til odds 81.00 gange igen.

Published
Categorized as NFL

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *