NFL-spilforslag og ekspertråd: Elming spiller imod sine helte

Claus Elming er klar med NFL-spilforslag til 7. spillerunde i NFL, som bl.a. byder på en stor søndag. Eksperten jagter oprejsning og anbefaler et Vikings-nederlag. Hans spilforslag følger nedenfor takket være Danske Spil. Du kan spille på kampene med NFLming på Danske Spil her:

Spil på NFL og 7. spillerunde her på Danske Spil

Claus Elmings NFL-spilforslag

Her følger Claus Elmings spilforslag:

Efter et par uger, hvor jeg har ramt nogle virkelig gode odds, kom jeg lidt ned på jorden igen i sidste uge, hvor hverken mit bedste bet eller ugens overraskelse holdt (selvom om Browns havde Broncos på vippen). I denne uge blive det ikke nemmere, men jeg har dog et par spilforslag, som jeg synes er meget interessante. Spilleuge 7 skydes i gang natten til fredag med kampen mellem San Francisco 49ers og Seattle Seahawks. Her er det mest fascinerende: De er begge 2-4 efter 6 kampe og ligger på en delt sidsteplads i NFC West divisionen. Jo, jo, den er god nok. For et par uger siden havde jeg ikke været i tvivl. Den ville Seahawks køre sikkert hjem. Men så nemt er det ikke længere. Seahawks har præsteret at være foran i 4. quarter i alle de fire kampe de har tabt i år. Det kan jeg ikke mindes noget hold, der har præsteret i min tid som NFL-fan. 49ers så forfærdelige ud i september, men har virkelig spillet sig op de sidste 14 dage, og QB Colin Kaepernick har spillet to meget solide kampe. Seahawks er på trods af udebane storfavoritter og giver kun 1,35 igen. Men hey ved du hvad? Prøv at spille på hjemmesejr til 49ers. Det er der altså hele 3,55 i odds for. Danske Spil tilbyder også en række special-spil på kampen, og her synes jeg godt du kan spille Over 41,5 point af de hold til sammen. Det er der odds 1,85 for.

Se NFL-kamp streamet gratis

Søndag bliver en stoooooor NFL-dag. For det første er der en times forskel i amerikansk og dansk sommertid, så derfor har alle kampene kickoff en time tidligere end normalt. For det andet er der football i dit fjernsyn fra kl 14:30 til kl. zzzzz… Eller det er faktisk løgn. For den første kamp søndag kan kun ses streamet gratis via yahoo.com. Det er den første NFL-kamp, der udelukkende sendes via internettet. Det har skabt lidt furore blandt de hardcore-fans i USA, der ikke mener at de kan finde ud af det der med nettet, men til gengæld kan det betyde flest seere nogensinde til en grundspilskamp i NFL-historien. Det finder vi ud af mandag. Kampen foregår i England, så der er NFL i London, hvor Jacksonville Jaguars er hjemmehold og tager imod Buffalo Bills. Jaguars spiller sin tredje kamp på Wembley, men har endnu ikke vundet, og søndag ser det også lidt kritisk ud. Der er 3,10 for en “hjemmesejr”, mens Bills giver 1,43 igen.

Money in the bank

Efter lidt af en fuser sidste torsdag mod Saints, skal Atlanta Falcons nu tilbage på sporet. Meget belejligt er modstanderen Tennessee Titans, der har tabt fire kamp i træk og spiller søndag uden QB Marcus Mariota. Det bliver guf for Falcons-forsvaret, der nok skal nyde godt af at Zach Mettenberger får sæsonens første start. Samtidig vil Falcons trio Matt Ryan, Julio Jones og Devonta Freeman gik den fuld gas og bliver formodentlig for stor en mundfuld for Titans. Falcons er på udebane og derfor får du egentlig et respektabelt odds på 1,55. Den skal du spille. Tror du på en Falcons -sejr med bare et TD, så er der pludselig dejlige 2,25 at hente.

Ugens bedste bet

Detroit Lions fik endelig sæsonens første sejr, da de besejrede Chicago Bears i søndags (med lidt hjælp fra dommerne). Ikke desto mindre lignede Matt Stafford en NFL-quarterback og kom pludselig i tanker om, at ham der Megatron vist nok er en meget god receiver. De to fandt sammen i det gamle samarbejde, som genererede masser af yards, touchdowns og sejre for Lions i de seneste sæsoner. Søndag spiller de hjemme de hjemme mod Minnesota Vikings, og selvom jeg hader at anbefale væddemål mod mine lilla helte, så er 2,30 for en hjemmesejr bare et virkeligt odds.

Ugens overraskelse

Det er nu du skal høre godt efter, for jeg har været meget skarp (læs: heldig) i denne kategori i år. Og det er faktisk efter, at have taget nogle ret store chancer. Og der kommer én mere af slagsen nu. New England Patriots spiller hjemme på Foxboro mod NY Jets, og det burde jo være en sikker hjemmesejr. Men Claus Elming tror faktisk Jets har en chance for at overraske. Er du enig, så er der et vidunderligt odds 4,00 på en Jets-sejr. Hvis du er lidt usikker på den, så spil på at Jets ikke taber med 10, det er der 1,80 igen på.

Tanker på falderebet

Saints ude over Colts til 2,70 er et godt odds

Det samme gælder Texans ude over Dolphins til 2,70

Cardinals vinder med mere end 6 over Ravens til 1,65.

Husk kampstart en time tidligere end normalt.

14:30 Jacksonville Jaguars – Buffalo Bills (yahoo.com)

18:00 De tidlige søndagskampe

21:00 De sene søndagskampe

01:30 Godnatkampen

Tak til Danske Spil og Claus Elming for spilforslag til 7. spillerunde i NFL.

Published
Categorized as NFL

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *