NFL spilforslag til odds 25,00 – og mere om Panthers

Så er vi igen klar med skarpe NFL spilforslag præsenteret af Danske Spil og Claus Elming. Vi kigger nærmere på NFL’s eneste ubesejrede hold, der som bekendt er Carolina Panthers, og Claus Elming præsenterer et special-væddemål til ikke mindre end odds 25,00. Se samtlige spil til NFL rundens kampe på Danske Spil.

Et lille resumé af resultaterne fra sidste spillerunde

I søndags skete det umulige, idet Patriots og Tom Brady tabte til Denver Broncos og en fyr ved navn Brock. Det seje var dog, at Claus Elming havde anbefalet at spille på dette, der på mirakuløs vis gik hjem. Godt nok skulle der overtid til, men ikke desto mindre er Patriots ikke længere ubesejret. Det betyder som nævnt ovenfor, at Carolina Panthers er det eneste ubesejrede hold i sæsonen.

Du havde uden tvivl fået mange penge igen, hvis du inden sæsonen havde forudsagt, at Carolina Panthers ville være NFL’s sidste ubesejrede hold. Men nu er de altså 11-0, og Danske Spil har lavet en stribe sjove specials på resten af deres sæson. Deres kampprogram de sidste 5 spilleuger er følgende: Saints ude, Falcons hjemme, Giants ude, Falcons ude, Buccaneers hjemme.

Det kunne se ud som 5 sejre og et grundspil helt uden nederlag. Omvendt kunne de også ryge i problemer allerede søndag i New Orleans, helt sikkert mod New Jersey Giants og formentlig også ude mod Falcons. Endelig er der en ubekendt faktor med, om de sparer stjerner i spilleuge 17 (inklusive Cam Newton) og nærmest forærer Buccaneers sejren.

Men lad os se på de af Danske Spils specials, der kunne give profit:

Panthers vinder resten: Odds 5,00

Panthers vinder resten og Super Bowl: Odds 16

Panthers taber første gang til Giants: Odds 4,25

Panthers taber første gang til Bucs: Odds 25,00

Panthers møder Bengals i Super Bowl: Odds 13,00

Et tip fra Claus Elming er nederlaget til Bucs, der altså giver odds 25, som kunne være værd at smide en hund efter. Så krydser vi fingre for, at de sparer stjernerne til opgøret.

Nyt NFL tips: Ugens overraskelse

Som om Texans ikke var en stor nok overraskelse (i hvert fald oddsmæssigt), så giver Claus Elming et endnu større chok i søndagens kampe. New England Patriots og Tom Brady taber nærmest aldrig på hjemmebane og slet ikke til Philadelphia Eagles. Men lige på søndag er det faktisk ikke umuligt. Det virker lettere hasarderet at spille på Eagles, men med odds 4,20 igen for en sejr er det spilbart. Patriots er uden Gronkowski, deres offensive linje består af en række no-names, deres linebacker-duo Collins og Hightower sidder begge på bænken, og det samme gør Edelman og måske Amendola. De er sårbare og med nederlaget til Broncos er mystikken væk. Det lugter af problemer resten af sæsonen, og det begynder på søndag. Spil på et Eagles-chok til odds 4,20 her.

Ugens bedste NFL tip

Nogle gange er betting ekstra spændende, når odds virker uforklarligt gode. Buffalo Bills hjemme mod Houston Texans giver 1,62 for en sejr, mens Texans er klare underdogs og giver 2,45 igen! Det virker vildt. Texans har tilladt to touchdowns i de sidste 13 quarters! JJ Watt er tilbage i monster-mode, og angrebet har fundet melodien med Brian Hoyer som QB. Omvendt har Bills slet ikke samme rå power som tidligere i sæsonen, og lidt af Rex Ryan magien er allerede forsvundet. De 2,45 på Texans er næsten lige så godt som Money in the bank, og det skal da udnyttes!

Traditionen tro skal vi også lige have et “Money in the bank” tip fra den gode Claus Elming. Den indsats Cleveland Browns leverede i mandags imod Baltimore Ravens var pinlig. De var elendige på forsvaret imod en backup quarterback. De var ineffektive på angrebet. Og til sidst kostede en special teams fejl dem sejren. Ravens lavede i øvrigt to touchdowns imod Browns special teams. Søndag møder de Cincinnati Bengals, der efter to nederlag i træk kom tilbage på sporet med en knusende 31-7 sejr over St. Louis Rams. Bengals giver blot 1,25 igen for en sejr, men det er let tjente penge. Vil du have lidt mere bang-for-the-buck, så prøv Bengals med ni point til odds 1,92.

Endelig kan vi lige nævne: Giants til odds 2,20 over Jets er et kanon-odds, Cardinals taber ikke til Rams, hvilket der er odds 1,40 på. Endvidere er Falcons underdogs ude mod Bucs til odds 2,05!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *