Om Touchdown

Hvorfor touchdown.dk? Nogen eller måske alle vil nok kalde et touchdown for klimakset i amerikansk fodbold. Et touchdown er den primære form for scoring i amerikansk fodbold, og den udføres ved at føre den ovale bold ned bag modstanderens mållinje og giver seks point.

Et touchdown er den primære form for scoring i amerikansk fodbold.

Efter scoring af et touchdown får det scorende hold mulighed for at score et såkaldt ekstrapoint på et kort field goal. Et ekstrapoint giver ét point.

I stedet for at forsøge et ekstrapoint kan det scorende hold også forsøge en two-point conversion. Dette medfører, at holdet skal forsøge at føre bolden over mållinjen ved ét normalt spil. En two-point conversion giver to point.

Her er et par eksempler på nogle af de bedste touchdowns, der er scoret:

2 tanker om “Om Touchdown”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Amerikansk fodbold i Danmark. Sidens indhold er fuldt reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til spillesider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Endvidere skal du være opmærksom på, at bonusser er underlagt regler og vilkår. Spil ansvarligt eller søg hjælp!