Vind en tur til Super Bowl med Danske Spil og Touchdown.dk

Lige nu har du en oplagt chance for at vinde adgang til en enestående begivenhed, nemlig The Super Bowl. Du skal blot spille på U.S. Sports på Danske Spil, og så er du med i en konkurrence, hvor du kan vinde en tur til Super Bowl! Saml ranglistepoint, hver gang du spiller på NFL, NBA og NHL fra 10. december til 7. januar! Hvis du er heldig eller dygtig og havner øverst på ranglisten efter konkurrenceperioden, vinder du 2 eksklusive rejser til Super Bowl 50!

Spil på U.S. Sports på Danske Spil og vær med i en fantastisk konkurrence

Vind dig til Super Bowl 50

Konkurrencen ligger lige til højrebenet, hvis du følger med i NFL her på Touchdown.dk – eller en af de andre amerikanske sportsgrene! Spil på amerikansk sport og vind, så enkelt er konceptet. Rejsen inkluderer billetter til Super Bowl kampen og fly, hotel og transport samt velkomstpakke og adgang til diverse underholdningsområder ved stadion. For at være med skal din indsats som minimum være 10 kr. og ikke over 200 kr.

Spil på U.S. Sports på Danske Spil og vind en fantastisk tur

Du er med i konkurrencen ved at vælge “Deltag” nederst på de spillede kuponer, når du har lavet et spil amerikansk fodbold, NBA eller NHL og ikke mindst bekræftet dine indsatser. Der skal bare være U.S. Sports blandt dine væddemål, så tæller dine bets med i konkurrencen. Se i Konkurrencereglerne, hvordan point udregnes.

Konkurrenceregler for Danske Spil konkurrence

Således beregnes dine point: Odds x indsats pr. væddemål = dagens point (kun gevinstgivende kuponer tæller med. Som nævnt optjener du point, når du spiller på NFL-, NBA- eller NHL-kampe i perioden fra 10. december 2015 til 7. januar 2016 (med indsats mellem 10 og 200 kr. per dag). Det er kun kuponer, som er spillet og afgjort i dette tidsrum, der tæller med. Hvis din kupon indeholder væddekampe, som afgøres uden for dette tidsrum, vil ingen af væddemålene tælle med i konkurrencen. Kun gevinstgivende væddemål tæller med i konkurrencen. Over hele konkurrenceperioden lægges dine point sammen, og spilleren med flest point efter perioden vinder konkurrencen. Du kan følge din placering på konkurrencesiden under “Rangliste”. Den opdateres løbende umiddelbart efter, a Danske Spil har udbetalt præmier for det givne væddemål. Vinderen kontaktes umiddelbart efter konkurrencens afslutning.

Væddemålstyper

Du kan deltage med samtlige væddemålstyper på de ovennævnte sportsgrene i de amerikanske ligaer, f.eks. 1X2, Handicap, Under/Over osv. – og det inkluderer sport live spil.

Published
Categorized as NFL

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *