Vind en tur til NFL i London helt gratis

Så er vi klar med en super lækker NFL konkurrence op til Super Bowl, hvor du kan vinde en tur til NFL i London. Ikke nok med det, så får du også et 50 kr. risikofrit spil, når du tilmelder dig. Tilmeld dig helt gratis lige her.

Gratis NFL konkurrence

Så er det ved at være tid til et af årets helt store sportslige højdepunkter, nemlig Super Bowl, som i år står mellem New England Patriots og Los Angeles Rams. Til denne kamp har du muligheden for at vinde en tur til NFL i London sammen med en gæst. Nordicbet sætter nemlig en tur for to personer på højkant til en af næste års kampe i London. Du har også chancen for at vinde kontanter, freebets og risikofrie spil i Nordicbets predictor Derudover modtager du et risikofrit spil på 50 kr. ved blot at tilmelde dig kampagnen.

Du kan være med i den gratis NFL konkurrence frem til den 4. februar kl. 00:30. Når du tilmelder dig gratis her, modtager du et risikofrit spil på 50 kr. Gevinster herfra skal omsættes 3 gange til 1.50. Personen med flest rigtige i predictoren vinder en NFL tur til London for 2 og skal acceptere præmien indenfor 48 timer for at modtage den. Øvrige præmier bliver udbetalt senest den 4. februar kl. 18:00.

Sådan får du dit risikofrie bet i NFL konkurrencen

Sådan er du med i Nordicbets gratis NFL konkurrece og får dit risikofrie spil:

Tilmeld dig kampagnen her

Modtag straks et risikofrit spil på 50 kr., som kan bruges på Super Bowl.

Indsend dine bud i predictoren og vind en NFL tur til London for 2, samt andre flotte præmier. (HUSK DU SKAL VÆRE TILMELDT)

Regler og præmier for den gratis NFL konkurrence

Hver person kan kun indsende en besvarelse, og hvis der bliver indsendt flere besvarelser tæller kun den første. Deadline er kl. 00.30 mandag den 4. februar. Du skal være Nem-ID verificeret for at kunne vinde præmier. Du skal være tilmeldt for at dine svar tæller. Personen mest flest korrekte svar, vinder en pakke for 2 til en NFL kamp i efteråret i London. Ved tilfælde af pointlighed bliver tiebreakeren afgørende, og hvis den også er lige, bliver der trukket lod.

Derudover kan du også vinde ekstra præmier, helt ned til 7 rigtige:

11 rigtige: 10.000 kr. i kontanter (Beløbet bliver delt blandt alle med 11 rigtige)

10 rigtige: 500 kr. risikofrit spil

9 rigtige: 250 kr. freebet

8 rigtige: 100 kr. risikofrit spil

7 rigtige: 50 kr. freebet

Hver person kan højest vinde én præmie. Vinderen af NFL pakken for 2 bliver kontaktet indenfor 24 timer. De øvrige præmier fra predictoren bliver udbetalt inden kl. 18:00 mandag den 4. februar. Denne kampagne er åben for NordicBet spillere fra Danmark, som ikke er ekskluderet fra bonusser.

Kampagnen gælder til og med den 4. februar kl. 00.30, og du skal tilmelde dig kampagnen for at deltage. Du modtager dit risikofrie spil på 50 kr. straks efter at du har tilmeldt dig kampagnen. Faor at kunne vinde præmier fra leaderboardet skal du være tilmeldt kampagnen samt have en Nem-ID verificeret konto.

Kontanter, risikofrie spil og freebets fra predictoren bliver udbetalt inden d. 4/2 kl. 18.00.

Hver person kan højest vinde én (1) præmie. Dette betyder at hvis du vinder NFL pakken, vil du ikke modtage øvrige præmier. Du modtager den højest mulige præmie.

Kontanter bliver udbetalt uden omsætningskrav. Gevinster fra risikofrie spil og freebets der bliver vundet skal omsættes 3 gange til odds 1.50 før udbetaling kan finde sted.

Præmier:

 

Flest rigtige: NFL pakke

11 rigtige: 10.000 kr. i kontanter (Beløbet bliver delt blandt alle med 11 rigtige)

10 rigtige: 500 kr. risikofrit spil

9 rigtige: 250 kr. freebet

8 rigtige: 100 kr. risikofrit spil

7 rigtige: 50 kr. freebet

Information om NFL pakken

 

Vinderen af pakken bliver informeret indenfor 24 timer efter afslutningen af Super Bowl. Vinderen skal have accepteret præmien indenfor 48 timer, for at modtage den. Hvis dette ikke er sket, vil præmien på videre til 2. pladsen, hvis 2. pladsen ikke accepterer vil det gå til 3. pladsen, osv.

Vinderen bliver kontaktet via e-mail eller telefon af NordicBet og skal acceptere præmien.

Pakken er en tur for 2 til NFL i London i efteråret 2019, inklusiv billetter til en kamp, hotel i 2 nætter samt fly T/R fra København.

Regler og vilkår for det risikofrie spil

 

Dit risikofrie spil aktiveres ved at krydse af i check-boksen på spillekuponen, inden du afgiver væddemålet. Du skal have de nødvendige midler på din konto for at kunne placere et risikofrit spil

I tilfælde af, at dit riskfree bet ikke vises på din spillekupon, så genindlæs venligst siden, inden du tilføjer dit væddemål igen.

Du kan bruge dit risikofrie spil på Super Bowl, både pre-match og live, og både på desktop og mobil. Hvis du ikke har brugt dit risikofrie spil inden afslutnignen af Super Bowl, vil det gå tabt og blive fjernet fra din konto.

Generelle regler og vilkår

 

Hvis dit risikofrie spil taber, vil du få dine penge tilbage straks uden omsætningskrav. Hvis dit risikofrie spil vinder, vil du få hele beløbet udbetalt inklusiv indsatsen. Der er et omsætningskrav på tre (3) gange nettogevinsten (gevinsten minus indsatsen) til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Systemvæddemål bidrager ikke mod bonussens omsætningskrav.

NordicBet forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre denne kampagne når som helst.

NordicBet forbeholder sig retten til at ændre vilkår og betingelser på dette tilbud til enhver tid, og det er kundens ansvar at se, om der er ændringer eller opdateringer.

NordicBet forbeholder sig retten til at fjerne eller ændre denne kampagne når som helst, efter eget skøn.

Ansatte hos NordicBet, deres licencerede forhandlere, agenter og tilknyttede selskabet, samt ansattes nærmeste familie kan ikke deltage. Nærmest familie inkluderer alle som bor på samme adresse som en ansat.

NordicBet forbeholder sig retten til at diskvalificere enhver spiller fra denne kampagne, hvis der er bevis på misbrug eller svindel. Ved en eventuel konflikt vil NordicBets beslutning blive anset som endelig.

NordicBets generelle regler og vilkår er gældende.

© NORDICBET 2018 – – –

Cookie-indstillinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *