Ultimativ spiloptakt til Super Bowl LII med freebets

super bowl freebets 2 optakt

Efter 266 kampe i grundspillet og playoffs er vi ved at være ved vejs ende i 2017/2018-sæsonen. NFLmings giver her i samarbejde med Danske Spil de bedste tips til Super Bowl! Herudover giver Danske Spil også 100 ekstra til kampen, hvis du spiller på den.

Super Bowl LII  – eller bare nr. 52 på almindelig dansk – spilles på søndag i Minneapolis. Byens nye stadion, der bare er halvandet år gammel, lægger kunstunderlaget til Super Bowl finalen ml. New England Patriots og Philadelphia Eagles. Faktisk er det Patriots tredje Super Bowl på fire år. Det er Eagles tredje Super Bowl… nogensinde.

Det der er så skønt ved den Super Bowl, vi skal se i dag, er at vi reelt intet aner om, hvordan de to hold står overfor hinanden. Tom Brady spiller i sin 8. Super Bowl. Det svarer til hele Eagles nuværende mandskab. Men hvad betyder det, og betyder det noget overhovedet? Hvis du vil spille på kampen, så er mange af de danske bookmakere ude med gode tilbud til kampen. Læs mere om Super Bowl freebets her.

Eagles har i løbet af denne sæson mistet quarterback’en, deres venstre tackle, den bedste runningback, den bedste linebacker og den bedste special teams-spiller. Alligevel står de nu i Super Bowl. Det lyder jo næsten som historien om Patriots i flere sæsoner – lige bortset fra det med quarterbacken.

Kickoff er i søndag nat 00:37 (dansk tid). Gør du klar med kaffe, cola og tændstikker til at sætte i øjnene, burde du nok kunne holde dig vågen. En enkelt bookmaker har faktisk også serviceret os med lidt tips og tricks til den perfekte Super Bowl menu:

Men der kræves naturligvis også, at kampen bliver spændende, men mon ikke det bliver det.

Super Bowl Statistik

Her er et par interessante statistikker, der taler for en spændende kamp:

  1. Eagles ligger i top 5 både på forsvar og angreb. På papiret er de dermed det bedste mandskab Patriots har mødt i en Super Bowl. Patriots fik en dårlig start på sæsonen, men ligger både nr. 1 i point scoret og nr. 1 i point imod siden spilleuge 5.
  2. De to mandskaber lå næsten lige i sæsonen, hvad angår scorede og tilladte point. Begge mandskaber havde +162 point gennem sæsonen – tangeret for flest i NFL.
  3. Ingen af Patriots Super Bowls med Tom Brady som quarterback er blevet afgjort med mere end fire point (bortset fra sidste år, hvor kampen gik i overtid).

Danske Spil har som sædvanligt en masse gode muligheder for at spille på kampen. Ikke kun hvad angår vinder og taber eller scorede point, men også en masse head-to-heads, forskellige over/under-spil, og så de lidt sjovere som farven på Gatorade-badet eller Justin Timberlakes åbningsnummer. Se dem alle her og få 100 kr. ekstra, hvis du spiller på kampen.

Men ikke mere snak. Her kommer sæsonens sidste spiltips fra Claus Elming:

Spil på Super Bowl MVP

Der er gennem tiderne spillet 51 Super Bowls, og 28 gange er det en quarterback, der er blevet valgt til kampens mest værdifulde spiller, MVP.  Tom Brady er storfavorit til at blive MVP i år, og giver kun odds 1,65. Skulle Eagles quarterback Nick Foles stikke afsted med titlen, er der faktisk ret vilde odds 5,00 på det. Rob Gronkowski spiller med stor sandsyndlighed, og han bliver et mareridt for Eagles. Han giver odds 13,00 som MVP.  Skal du spille på en lille overraskelse med et højt odds, så smid lidt mønt på Jay Ajayi til odds 20,00.

Super Bowls Første field goal

En vigtig statistik er det faktum, at Patriots opgiver rigtig mange yards, men sjældent tillader modstanderne at score touchdown. Kampens første scoring kunne derfor blive et field goal. Er du enig, er der odds 2,30. Tror du, at Eagles kan score field goal på deres første angrebsserie, er der pludselig odds 5,00, hvilket kunne være interessant. Spil her.

Løb, kast, grib…

Der er masser af spændende væddemål på, hvem der kaster flest yards, løber flest yards, griber flest bolde osv. Claus Elming og Danske Spil har fundet de mest interessante frem til dig her. Kig dem selv igennem, for der er meget at vælge imellem. En af de mest plausible kunne være antallet af catches, Patriots receiver Brandin Cook får. Han havde en stor kamp mod Jaguars mod væsentligt bedre cornerbacks, end han møder søndag. Kan Cooks gribe bare 5 bolde, er der 1,80 tilbage til dig.  Scorer LeGarrette Blount i kampen, er der dejlige odds 3,00.

Kan James White score to touchdowns, får du 13 gange pengene igen, hvilket også er et rigtig godt odds. Han scorede 3 gange i sidste års Super Bowl, og har scoret i begge slutspilskampe i år. Kan du lide den defensive side af bolden? Så er der virkelig gode odds, hvis du kan ramme den rigtige spiller på en interception. Hvad med Patriots safety Devin McCourty til at lave en sen interception? Det er der gode odds 4,75 for. Spil her.

Ugens bedste Super Bowl bet

Her kommer et lille trick i stedet for et decideret ugens bedste Super Bowl bet. Du har gjort dig nogle overvejelser om, hvem du tror der vinder. Tager du Patriots, er der odds 1,53 igen, og tror du på Eagles, får du odds 2,70.  Men Patriots Super Bowl-sejre og nederlag alle har været indenfor 6 point inklusiv overtime (3,3,3,3,4,4,6 OT), hvorfor det bedre betale sig for dig, at spille på en sejr mellem 1 og 6 point til det hold, du tror på. New England vinder med 1-6 point giver odds 4,00. Hvis Philadelphia vinder med 1-6 point, giver det 5,00 gange pengene igen. Spil her.

 

Odds 20,18

Danske Spil har også lavet en stak odds, der alle giver 2018 ører igen for hver krone du spiller, eller sagt på en anden måde: Odds 20,18.
Der er de lidt urealistiske, som at Tom Brady kaster over 500 yards. Og de lidt mere sandsynlige som, at der scores over 80 point i kampen. Claus Elming har dog et par favoritter, som han synes, der er værd at kaste penge efter:

  • Hvis Eagles runningback Jay Ajayi scorer kampens første touchdown og løber over 80 yards, udløser det 20,18-oddset.
  • Eller hvad med, at Nick Foles selv løber et TD ind, og Eagles vinder kampen. Det giver også odds 20,18.
  • Og så er der et odds, som ifølge Claus Elming SKAL spilles. Du får odds 20,18 på, at enten Brandin Cooks eller James White scorer to touchdowns.

Money in the bank spiltip

Der er en ganske interessant statistik fra Patriots tidligere Super Bowls, der er værd at holde øje med. I de sidste 7 Super Bowls med Tom Brady ved roret er det endnu ikke lykkedes Patriots at score i første quarter. Nul, zero, zip, zilch, nada. Ikke et eneste sølle point er det blevet til. Og det kunne godt fortsætte på søndag med mulighed for flere spændende væddemål. Hvad fx med Eagles vinder første quarter til odds 2,60? Eller Patriots scorer ikke på første drive (angrebsserie) til odds 1,70. Spil her.

Hvem vinder Super Bowl 52?

Claus Elming er i tvivl om Super Bowl 52. Fornuften siger New England Patriots, men efter at have set Eagles knuse Minnesota Vikings i semifinalen, kunne de godt overraske igen.

Der er masser af åbne spørgsmål: Er Patriots’ forsvar for stor en mundfuld for Nick Foles? Kan Eagles D-line få pres nok på Tom Brady. Kan Patriots stoppe Eagles løbeangreb? Kan Eagles forsvar håndtere Gronkowski. Og hvordan agerer Eagles rookie kicker Jake Elliott i forhold til Patriots rutinerede Stephen Gostkowski?

Det er spørgsmål, vi får besvaret i aften, og som er med til afgøre årets Super Bowl. Claus Elming sagde Patriots i podcast’en NFL Showet, men nu siger han Eagles. Det ændrer sig nok et par gange i løbet af søndag.

Tak for i år og god Super Bowl.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *