Spil risikofrit på Super Bowl og vind 10.000 kr.

Årets største endags begivenhed er på trapperne, The Super Bowl. Det er 50. gang, hvorfor denne finale er blevet døbt ‘Golden Super Bowl’, og den vil selvfølgelig blive afholdt i Golden State, San Francisco i Californien. Denver Broncos og Peyton Manning står atter en gang i Super Bowl, de vil forsøge at hviske tavlen ren efter det ydmygende nederlag i 2014 på 43-8 mod Seahawks. Denne gang er finalemodstanderne, Carolina Panthers, som kun har tabt én kamp i denne sæson.

Unibet tæller ned til den store kamp og show med et nyt tilbud hver dag! Lørdag er der 10.000 kroner til deling mellem dem, der kan ramme de højeste odds. Søndag kan du spille risikofrit på Super Bowl hos Unibet:

Få de bedste tilbud på årets største endags begivenhed på Unibet her

Unibet belønner 10 spillere med 10.000 kr. til deling

Unibet belønner 10 spillere, der rammer det højeste odds på Super Bowl med en samlet præmie på 10.000 kroner i kontanter. Spil mindst 10 kroner på et single spil på Super Bowl 50 (både pre-match og live spil tæller med), hvis du er blandt top 10 over det højeste odds vil du modtage din præmie mandag d. 8. februar kl. 18.00. Du skal have en Unibet konto for at kunne deltage, og denne kampagne gælder for Super Bowl den 7. februar 2016. Med hensyn til risikofrit spil på Super Bowl, skal du se nedenfor. Både pre-match og live spil tæller med, og væddemålet skal blot være placeret inden kl. 23.59 den 7. februar 2106. Du kan spille lige så mange spil, du ønsker, alle spil med minimum indsats på 10 kroner tæller med, og du kan godt vinde flere præmier, hvis du har flere spil der er i top 10 over højeste odds. Unibet forholder sig retten til at ændre eller aflyse denne kampagne til enhver tid, ligesom generelle regler og vilkår gælder for denne kampagne.

100 kr. risikofrit spil til Super Bowl 50

Der står meget på spil for finaleholdene, men du kan blive en del af Super Bowl uden risiko ved at tage imod Unibets tilbud på 100 kroners risikofrit livespil på Super Bowl 50. Du skal blot logge ind på din konto og acceptere tilbuddet, som er tilgængeligt under “Min Bonus” fra kl. 00.30 den 8. februar 2016. Så kan du være en del af årets største en dags begivenhed, Super Bowl. Unibet har et stort udvalg af live spil på Super Bowl 50:

  • Markedets højeste tilbagebetaling
  • Bredt udvalg af over/under spil på touchdowns, field goals og point
  • Action Betting

God fornøjelse med Super Bowl!

Hent dit risikofrie livespil her

Regler og vilkår for risikofrit spil til Super Bowl 50: Det risikofrie vil være tilgængelig den 8. februar 00:30 indtil 03:30. Det risikofrie livespil kan kun benyttes på Super Bowl 50. Refundering af risikofrie livespil er i kontanter, og der er kun et tilbud pr. konto. Unibets generelle regler og vilkår er også gældende for denne kampagne.

Published
Categorized as NFL

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *