Spil på NFL og vind 5.000 kr. hver uge

Så er det endelig sæson for amerikansk sport igen. Hos en bookmaker som Unibet sørges der for, at du får mest muligt ud af NHL. Hver eneste uge findes der 10 heldige vindere, der indkasserer en kontant præmie på 5.000 kr. i en ugentlig lodtrækning. Det er ganske enkelt at optjene lodder, da du blot skal spille for 50 kr. på amerikansk sport for at få et lod. Som prikken over i’et kan du se et stort udvalg af kampene på deres live stream på Unibet TV!

Ny spillere kan endda få 1.000 kr. i velkomstbonus her.

Sådan vinder du 5.000 kr. på NFL

Det er super nemt at vinde 5.000 kr. ved at spille på NFL. Her forklarer vi nærmere, hvordan du gør for at være med.

  1. Spil på NFL, NBA, NHL eller MLB. Log ind eller opret en gratis konto her.
  2. Du optjener et lod til lodtrækningen for hver 50 kr. du spiller

Lodtrækningen finder sted hver mandag.

Regler og vilkår for 50.000 kr. konkurrence

Denne kampagne kræver ikke tilmelding, og du optjener et lod for hver 50 kr. spillet på NBA, NFL, NHL og MLB-kampe. Alle typer bets på en kamp er gældende i denne kampagne, og der er intet maks antal på lodder.

Præmier vil blive krediteret til vindernes konti senest 30 minutter efter lodtrækningen har fundet sted. Lodtrækningen finder sted hver mandag. Cashed-out bets er stadig gyldige til at optjenne et lod. Der er intent minimumsodds. Single- og kombinationsbets er gyldige i denne kampagne. Både prematch og live bets er inkluderet i denne kampagne, hvor du højst kan vinde én præmie i løbet af kampagneperioden. Præmiepuljen vil blive delt ligeligt blandt 10 vindere, hvilket betyder 5.000 kr. til hver vinder, og alle lodder kombineres til en unik kode. Den unikke kode bruges i lodtrækningen.

Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne bonus på et hvilket som helst tidspunkt, og de generelle regler og vilkår er til hver en tid gældende.

Published
Categorized as NFL

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *