Skal Foles være fast QB i Eagles?

Skal Foles være fast QB i Eagles?

Det er nu to dage siden, at Nick Foles og Philadelphia Eagles overraskede alt og alle,. Det skete, da de besejrede New England Patriots i en af de mest underholdende Super Bowls, der nogensinde er spillet.

Det var dog de færreste der havde forventet, at Philadelphia Eagles kunne vinde Super Bowl LII. De fik nemlig deres første QB’er Carson Wentz skadet i løbet af Uge 14. På det tidspunkt forventede alle der kender bare lidt til NFL, at Eagles chance for at gå hele vejen var løbet ud af i sandet. Men Nick Foles ville det altså anderledes.

Han førte derfor Philadelphia Eagles overlegent forbi Minnesota Vikings i Play-off. Herefter blev det Tom Brady og co’s tur til at komme i saksen. Det store spørgsmål er derfor, om Nick Foles skal være fast Quarterback for Eagles. Eller om Carson Wentz overtager pladsen igen, når han bliver sin skade kvit.

Spørger man Philadelphia Eagles headcoach, Doug Pederson, så håber han, at man kan vende tilbage til Super Bowl igen anført af Carson Wentz. Han nævner dog ikke noget om, hvorvidt han 100 % har afskrevet Nick Foles til pladsen. Men det kunne snildt lyde sådan.

Kan Philadelphia Eagles genvinde Super Bowl?

Hvis vi tager et kig hos boomakeren bet365, så viser deres betting odds, at de forventer, at Eagles kommer til at gå langt igen i den kommende NFL sæson. I skrivende stund er Eagles 3. favoritter til at gå hele vejen til endnu et Super Bowl trofæ. Det vil være det andet i deres historie, og det giver odds 10.00 gange indsatsen igen.

Ikke overraskende er det fortsat Tom Brady og Co. der er favoritter til at vinde Super Bowl. Vi kommer stort set ikke uden om dem, så længe Tom Brady er i spidsen for Patriots. Så vil de bare oftest være favoritter til Super Bowl. Lige nu giver New England Patriots og Tom Brady odds 6.00 til at vinde Super Bowl.

2. favoritterne er derimod Green Bay Packers, der ikke nåede slutspillet i år. De kunne nemlig se stjernequarterbacken Aaron Rodgers gå ud med en slem skade tidligt på sæsonen. Rodgers er dog tilbage i fuld vigør, og Packers kan lige nu spilles til odds 10.00 gange igen.

Skal Foles være fast QB i Eagles?

Hvem vinder konferrencen?

Som de fleste nok allerede er bekendte med, er NFL delt op i to forskellige konferrencer.  AFC og NFC. De to konferrencer møder også hinanden i Pro Ball, som afvikles inden Super Bowl. I år var det AFC der trak det længste strå. Vinderen af konferencen er også det hold, som går videre til Super Bowl, og her er odds lidt lavere på de forskellige hold.

Kigger vi eksempelvis på Patriots, så står de noteret til odds 2.75 gange indsatsen igen. Steelers og Ben Rothilsberger giver 5.50 gange igen.

I NFC er Packers og Eagles lige store favoritter, hvor de begge giver 6.00 gange indsatsen igen. Det store spørgsmål her er så, om det vil være Nick Foles eller Carson Wentz, der skal føre holdet an. Eller om Philadelphia Eagles ender med en helt tredje quarterback. Hvordan sæsonen kommer til at gå, kan vi kun gisne om. Men der er ingen tvivl om, at vi slet ikke kan vente på at få sat sæsonen i gang igen.

Published
Categorized as NFL

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *