Nyhed fra Unibet – få NFL spiltips fra Jesper Elming

Unibet er klar med en nyhed, der skal gøre det endnu lettere for dig at få profit. Det lyder måske mærkeligt, at en bookmaker stiller op med eksperttips til spillerne, men det er det faktisk ikke. Bookmakerne vil jo gerne have flere til at spille, og da det ikke er alle, der følger eksperternes tips – og da eksperterne kan tage fejl – så er det i princippet win-win for alle. Det kræver naturligvis, at du i sidste ende vinder, men det afhænger jo af, om du har viden og/eller supplerer med NFL spiltips fra en ekspert som Jesper Elming. For at give kredit til Unibet for dette tiltag kan du jo oprette en konto hos den store skandinaviske bookmaker her:

Nye kunder på Unibet kan få op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Der gælder regler og vilkår for velkomstbonussen på Unibet, se mere vi ovennævnte link.

NFL spiltips fra Jesper Elming på Unibet

Velkommen til Jesper Elmings spiltips hos Unibet. Vi lægger lige ud med hans egne ord:

Jeg har glædet mig til at skrive om NFL til dig. Fremover vil jeg her på siden komme med min uforbeholdne mening om styrker og svagheder ved spillere og hold i NFL. Du får tingene råt for usødet – her bliver der ikke lagt fingre i mellem. Og så vil jeg selvfølgelig komme med spiltips til dig, så du bedre kan navigere igennem det hav af mulige spil, der er her på siden. Så lad os bare hoppe ud i det!

Nye kunder på Unibet kan få op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Indianapolis Colts – New Orleans Saints

Colts var bagud mod deres ærkefjende Patriots med blot 27-21, da Colts bestemte sig for at åbne for tryllehatten og lave et trickspil på 4. down på deres egen 37-yard line. De havde bare glemt at putte kaninen i hatten, så i stedet tabte de tre yards og kampen på gulvet. Bolden gik over til Patriots, som – naturligvis fristes man til at sige – tromlede ned ad banen, scorede touchdown og dermed afgjorde kampen. Colts er nu 3-3 og skal virkelig stramme sig an, hvis de ikke skal snuble yderligere mod Saints, der højst overraskende gjorde det onde ved ubesejrede Atlanta Falcons. Rent faktisk lignede Saints de gode gamle Saints, der vandt Super Bowl i 2010. Dengang var angrebet ustoppeligt, og forsvaret gav tæsk ud til højre og venstre. Det var det, Falcons blev udsat for i sidste uge. Og Jesper tror, at Colts bliver udsat for samme skæbne søndag. Det kan sagtens blive en kamp med mange point, så over 52 til odds 1,92 er et godt bud herfra.

Nye kunder på Unibet kan få op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Dallas Cowboys – New York Giants

De to hold hader hinanden, og dette divisionsopgør i NFC East er næsten altid en gyser til det sidste. Holdenes første opgør i år (spilleuge 1) blev afgjort med 7 sekunder igen. SYV SEKUNDER! Jesper tror, at kampen endnu engang bliver afgjort til allersidst, og han tror faktisk, at det bliver Cowboys, der trækker sig sejrsrigt ud af opgøret. Cowboys har tabt deres tre seneste. Alle tre uden QB Tony Romo, der brækkede kravebenet i uge 2. Brandon Weeden blev udråbt til starter efter Romo og superlativerne fra Cowboys’ ledelse ville ingen ende tage. Tre nederlag senere er faklen givet videre til Matt Cassel (tidl. Patriots, Chiefs, Vikings, Bills), som skal forsøge at redde Cowboys’ sæson, inden det er for sent (Romo er tidligst tilbage i uge 11). Et NFL spiltip fra eksperten er Cowboys med +3.5

Jacksonville Jaguars – Buffalo Bills (kampen bliver spillet i London)

Du kan lige så godt rydde din kalender på søndag, for der er football på dit tv eller din computer allerede fra 14.30. Rent faktisk bliver kampen fra London streamet gratis, så alle rundt om på kloden kan se kampen uden at de partout skal have en eller anden stor sportspakke. Bills er ubesejrede på udebane i år, og Jaguars er blot 1-5 og er blevet kørt agterud i flere af deres kampe. Jesper Elming levner ikke Jaguars mange chancer i denne kamp. Du kan snildt spille Bills med handicap på -5.5 til odds 1,92.

Carolina Panthers – Philadelphia Eagles

Panthers er brandvarme. De er 5-0 og har netop vundet på imponerende vis i Seattle. Og det endda selvom de var bagud 24-13 med ni minutter igen af kampen. Seattle havde vundet 23 i træk, når de førte i 2. halvleg på hjemmebane, men det var altså indtil Cam Newton & co. rullede sig ud mod Seahawks. Eagles var en af ugens overraskelser, da de vandt stort over New York Giants. For første gang i denne sæson fik Eagles gang i nyindkøbte running back DeMarco Murray, men eksperten tror på, at Panthers pakker Murray godt ind og tager sig af sejren til odds 1.58.

Held og lykke og rigtig go’ fornøjelse med dine spil.

Fem ting, der interesserer Jesper Elming

1) Der er fem ubesejrede hold tilbage i NFL, inden spilleuge 7. Det meste siden 1970.

2) Vejrudsigten for Jacksonville søndag er 27 grader.

3) Vejrudsigten for London søndag er 12 grader.

4) Vejrudsigten for Buffalo søndag er 12 grader… mon ikke Buffalo føler, at de er mere på hjemmebane i London end Jacksonville gør det.

5) Minnesota Vikings giver odds 41 for at vinde Super Bowl.

Mere om NFL eksperten Jesper Elming

Jesper, der står bage ovennævnte NFL spiltips, har spillet amerikansk fodbold for Northfield Raiders, Herning Hawks og Aarhus Tigers.

1x Euro Cup vinder

2 x DM-guld

2x DM-sølv

2x Pokalvinder (1 x MVP)

Herudover kan det fra hans CV nævnes:

  • Indlemmet i Hall of Fame 2011
  • Tidl. landsholdsspiller
  • Tidl. head coach Aarhus Tigers
  • NFL-ekspertkommentator på Zulu & TV 2 Sport
  • Arbejdet for KOMU-TV 8 i Columbia, Missouri hvor han dækkede Kansas City Chiefs, St. Louis Rams og Missouri Tigers (college).
Published
Categorized as NFL

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *