Categories
NFL

NFLs Divisional Playoffs i den kommende weekend på Viaplay og TV3+

Denne kommende weekend byder på NFLs Divisional Playoffs, og som sædvanligt kan du følge på TV3+ og Viaplay. Vi har lånt lidt fra en artikel, som de har skrevet om weekendens spilletidspunkter. Du kan spille på opgørene hos vores favorit NFL bookmakere Bethard og LeoVegas Sports.

Overblik over NFLs Divisional Playoffs i denne weekend

I denne artikel fra TV3+ og Viaplay får du overblikket over den kommende weekends sendeplan fra anden runde af NFL-slutspillet.

I weekenden blev der fundet fire hold, der er klar til næste runde af NFL's slutspil, og dermed er feltet nu skåret ned til bare otte hold inklusive de 4 oversiddere. Det betyder, at der i weekenden venter i alt fire nervepirrende kampe fra Divisional Playoffs, som du naturligvis kan glæde dig til at se på TV3+ og Viaplay.

Lørdag starter TV3+ og Viaplay ud med San Francisco 49ers, der skal i kamp mod Minnesota Vikings, som i Wild Card-runden leverede en solid overraskelse ved at sende New Orleans Saints ud i overtime. Se højdepunkterne fra den kamp i videoen på TV3s hjemmeside. Herefter er det så natten til søndag Baltimore Ravens mod Tennesse Titans.

Søndag byder Kanas City Chiefs Houston Texans op til dans, og weekenden rundes af med Green Bay Packers mod Seattle Seahawks. Her får du en oversigt, hvornår de fire kampe vil blive spillet:

Lørdag, 11. januar er det NFC: 22:35 San Francisco 49ers – Minnesota Vikings (optakt fra 22:00), og herefter er det AFC: 02:15 Baltimore Ravens – Tennessee Titans.

Søndag, 12. januar lægges der ud med AFC: 21:05 Kansas City – Houston Texans (optakt fra 20:30), og der sluttes af med NFC: 00:40 Green Bay Packers – Seattle Seahawks.

Husk, at alle kampene naturligvis kan ses på både TV3+ og Viaplay.

God fornøjelse til alle NFL fans og NFluencers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *