Vind en NFL-tur til London med Danske Spil

Vind en nfl-tur til London

Nu er en ny NFL-sæson begyndt – og hos Danske Spil er de så begejstrede, at de har lavet en konkurrence til dig, hvor du kan vinde en NFL-tur for to til London. Det er let at være med, og du skal bare gøre, som du ellers ville have gjort. Med andre ord skal du bare spille på NFL – og er du dygtig og måske lidt heldig, så kan det være dig, der vinder en NFL-tur til London.

Vær med i lækker NFL-konkurrence på Danske Spil her

Sådan kan du vinde en NFL-tur

Spil NFL kuponen på Tips 12 hver søndag fra den 11/9 til den 9/10 for mellem 8 – 300 kr. Klik på knappen ”Deltag” på Danske Spils kampagneside, når du har købt din kupon. Deltager du med dit spilkort, skal du bede forhandleren tilmelde din kupon. Følg din stilling under ”Rangliste” her på siden.

Førstepræmien er en NFL-tur til London for to den 29. – 31. oktober med transport, hotelophold og selvfølgelig billetter til kampen Redskins – Bengals. Der er tilmed freebets til nr. 2 til 10 – og hver uge er der også ugepræmier i form af flere freebets på højkant til de ti bedste i runden.

Regler for NFL-konkurrence

I hver af de 5 NFL konkurrence uger optæller Danske Spil for hver konkurrencedeltager det højeste antal rigtige tipstegn på det valgte systems bedste enkeltrække. Deltager du med flere kuponer, er det din senest spillede kupon, som tæller med i konkurrencen. Vinderen af den NFL konkurrencen er den deltager, der har opnået den højeste sum.

Opnår to eller flere deltagere have samme sum, er vinderen den, der har det højeste samlede præmiebeløb på de spillede konkurrencesystemer. Såfremt der stadig herefter ikke kan findes en vinder, foretager Danske Spil en lodtrækning. Danske Spil forbeholder sig retten til suverænt at træffe afgørelse ved eventuelle tvivlsspørgsmål. For at din kupon skal tælle med i konkurrencen skal du klikke på knappen DELTAG, som bliver synlig nederst på den spillede kupon.

Du har ti sekunder, efter du har spillet din kupon, til at klikke DELTAG. Rejsepræmien eller eller freebets kan ikke overdrages, videresælges eller ombyttes til kontanter. Denne NFL-tur kompenseres ikke, hvis vinderen ikke har mulighed for at deltage. Når Danske Spil retter henvendelse til en vinder af en rejsepræmie, så har vedkommende 14 dage til at bekræfte deltagelse på den pågældende rejse. Hvis ikke vinderen bekræfter sin deltagelse inden for de 14 dage, forbeholder Danske Spil sig retten til at videregive rejsen.

Danske Spils medarbejdere og deres nærmeste familie kan ikke vinde præmier i denne NFL konkurrence, men de må gerne deltage og optræde på ranglisten. Vinderne kontaktes direkte efter konkurrencens afslutning. Hvis flere spillere har lige mange point på de gevinstgivende pladser, findes vinderen ved lodtrækning. “Ugevinderen” er den Tips spiller med flest rigtige og derefter flest præmiepenge i den pågældende uge. Har to Tips spillere samme antal rigtige og præmiepenge inden for en uge, betragtes begge som vindere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *