NFL sæsonen er lige om hjørnet – Hvem er favoritterne?


Det føles som en uendelighed siden, at vi så Super Bowl finalen, hvor Philadelphia Eagles noget overraskende besejrede New England Patriots. Det blev samtidig den første Super Bowl sejr nogensinde til Philly, der virkelig er kommet frem i løbet af de seneste par år.

Lidt mere end fem måneder siden er det altså, at Super Bowl blev afviklet. Men det betyder heldigvis også, at vi nærmer os kick-off for sæsonen. Inden sæsonen begynder, er der dog de obligatoriske pre-season kampe, og de begynder om en lille måneds tid.

Hvem er de store favoritter til Super Bowl i år?

Tom Brady og Bill Belichick måtte se skuffede til, mens Nick Foles og Eagles hentede det prestigefyldte Vince Lombardi trofæ sidste sæson. I den nye sæson kan de glæde sig over, at de atter engang er forhåndsfavoritter til at vinde Super Bowl.

Inden sæsonen overhovedet er i gang, kan du få sølle odds 6.00 på, at Patriots vinder Super Bowl igen. Det store spørgsmål er, om det måske er sidste gang, at Patriots er favoritter indenfor de næste par år. Rygterne længe har svirret, at Tom Brady ville smide håndklædet i ringen, ligesom Rob Gronkowski efter Super Bowl sidste år var i tvivl om, at han ville fortsætte karrieren.

Tager vi et kig hos bookmakeren bet365, der tilbyder sportsvæddemål på vinderen af NFL, så bliver det et tæt løb om Vince Lombardi trofæet i år.

Super Bowl mestrene fra Philadelphia Eagles giver odds 10.00 igen til at vinde Super Bowl. Green Bay Packers giver odds 10.00. Pittsburgh Steelers giver odds 11.00, mens Los Angeles Rams står til odds 13.00. Samme odds har Minnesota Vikings, mens Cowboys, 49’ers og Jaguars alle ligger i odds 21.00.

Tiltro er der dog ikke til hverken Bears eller Jets, der står i hhv. 101.00 og 151.00.

NFL pre-season programmet

Allerede i april måned annoncerede NFL deres program for pre-season. Hele 65 kampe bliver der spillet i pre-season, og der reklameres med, at der er otte af kampene, som de vil vise på nationalt TV. Er vi heldige her i Danmark, vil det betyde, at de otte kampe nok bliver transmitteret på Viasat kanalerne. Den første kamp, der afvikles i pre-season bliver en hall of fame kamp, mellem Chicago Bears og Baltimore Ravens. Derefter skydes den officielle pre-season i gang med Los Angeles Chargers og Arizona Cardinals.

De otte kampe der bliver transmitteret på TV i USA og formentlig også Danmark vil være:

  • Chicago Bears vs Baltimore Ravens: 2. August
  • New York Jets vs Washington Redskins: 16. August
  • Baltimore Ravens vs Indianapolis Colts: 20. August
  • Philadelphia Eagles vs Cleveland Browns: 23. August
  • Detroit Lions vs Tampa Bay Buccaneers: 24. August
  • New Orleans Saints vs Los Angeles Chargers: 25. August
  • Cincinnati Bengals vs Buffalo Bills: 26 august
  • Arizona Cardinals vs Dallas Cowboys: 26. august

Der er altså masser af underholdning i august måned, hvor der afvikles hele 65 kampe. Ud over Philadelphia Eagles kampen, der sendes den 23. august, skal man dog se langt efter kampe med de største favoritter til Super Bowl i år. New England Patriots, Green Bay Packers, Pittsburgh Steelers og LA Rams får altså ikke vist nogle af deres kampe fra pre-season.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *