NFL Jackpot på 100.000 kr. til Super Bowl Aften!

Efter en hård regulær sæson og et fantastisk slutspil venter en af årets største sportsbegivenheder. Ja, der er naturligvis tale om Super Bowl LIII i Atlanta. New England Patriots er i deres tredje Super Bowl i træk, hvor de møder Los Angeles Rams. For at fejre dette har Unibet en 100.000 kroners Superbowl Jackpot, du kan spille med om. Du kan tilmelde dig og læse mere her – det er gratis at oprette en konto.

Sådan er du med i NFL Jackpot 100.000 kr. konkurrence til Super Bowl

Først skal du oprette en gratis konto hos Unibet her. Hver gang du spiller 50 kr. på Super Bowl herefter, får du et lod til lodtrækningen, hvor ti vindere deles om pengene. Du kan både spille inden kampstart og live bette – så kom med dit bud på kampen for at være med i lodtrækningen. Så fremgangsmåden efter oprettelse af din nye konto via linket ovenfor er altså:

  1. Spil mindst 50 kr. på Super Bowl i NFL
  2. Både spil før og efter kampstart tæller, og der er ingen mindste odds.

For hver 50 kr. du satser, giver Unibet dig et lod til lodtrækningen. Jo mere du spiller for, jo større er chancen med andre ord for at vinde NFL Jackpot!

Der er 10 vindere, der deler den 100.000 kr. store NFL Jackpot mellem sig. Lodtrækningen finder sted mandag den 4. februar, og præmierne tilføjes 30 min. efter trækningen. Vindere af jackpotter offentliggøres også på hjemmesiden.

Spil på Super Bowl LIII nu.

Super Bowl LIII NFL Jackpot regler og vilkår

Unibet forbeholder sig ret til at ændre eller annullere denne bonus på et hvilket som helst tidspunkt. Ændringer på bonussen vil ikke blive foretaget efter, du har tilmeldt dig, medmindre der er tilstrækkeligt bevis på, at du har forsøgt at overtræde reglerne for kampagnen. Du kan kun vinde én præmie i løbet af kampagneperioden.

Alle lodder kombineres til en unik kode, som vil blive benyttet i lodtrækningen. Puljen vil blive delt mellem 10 vindere, hvilket giver 10.000 kr. til hver. Vinderne vil få deres penge senest 30 minutter efter lodtrækningen. Lodtrækningen finder sted den 4. februar. Hvis et bet er cashed-out, vil beløbet der var spillet for stadig være gyldigt i lodtrækningen. Der er intet krav om minimumsodds. Både bets lavet inden kampstart og live bets tæller med i kampagnen. Alle typer bets på kampen tæller med. Denne kampagne kræver ikke tilmelding, og kun bets placeret efter den 28. januar 2019 klokken 00:01 vil give lodder. Bets placeret inden den 28. januar 2019 vil ikke tælle med i kampagnen. Hvert bet for 50 kr. på Super Bowl giver dig et lod til lodtrækningen.

Published
Categorized as NFL

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *