NFL Betting Guide

Historien omkring NFL betting er sådan set forbundet med historien om sportsbetting generelt. Det var da the National Football League (NFL) blev dannet i USA, at sportsbetting virkelig voksede i popularitet. Spillere fra hele verden kan i dag både spille på og se NFL, uanset hvor de befinder sig. Populariteten er blevet større og større i Danmark, hvor særligt Super Bowl trækker tonsvis af TV-seere til skærmen. For at finde ud af mere om denne populære amerikanske sport kan du læse i vores NFL betting guide nedenfor – eller du kan gå direkte til Unibet og læse endnu mere.

NFL betting forklaret

Amerikansk fodbold er den klart mest populære sportsgren i USA, men det tog et stykke tid, før den blev rigtig populær andre steder. Efter sportsbetting og live streaming gjorde sit indtog, blev de sene søndagskampe også større og større udenfor USA. Normalt spilles det første opgør omkring klokken 19 dansk tid, mens der er kickoff igen omkring tre timer senere. At se NFL kan altså være den perfekte måde at slutte en stor sportsweekend af på. Der er endda rig mulighed for at prøve lykken med en smule NFL betting, da der er massevis af væddemål at vælge mellem. I det næste afsnit vil vi gå i dybden med nogle af de mest populære markeder.

Sådan fungerer NFL betting

En af de mest populære former NFL betting er moneyline-markedet. Det er hovedsageligt på grund af enkeltheden ved denne form for væddemål, at det er blevet så populært. I bund og grund skal du “bare” forudsige vinderen af kampen (eventuelt inklusive forlænget spilletid), da der ikke er mulighed for at spille på uafgjort. Præcis som i en anden populær amerikansk sport, basketball, er chancen for forlænget spilletid ikke særlig stor. Derfor er der også en del, som foretrækker at spille på vinderen inklusive forlænget spilletid i stedet for moneyline-markedet.

Handicap-væddemål er en anden populær form for NFL betting. Her starter ét af holdene med en hypotetisk fordel eller ulempe, og du skal forsøge at forudsige kampens vinder plus/minus det handicap. Lad os tage et eksempel:

I en kamp mellem Atlanta Falcons og New Orleans Saints er sidstnævnte smalle favoritter. I denne tætte duel føler du, at Saints burde slå Falcons med mindst 3 point. For at få det bedst mulige odds spiller du på New Orleans med et -2.5 handicap. Saints vinder på et sent field goal, hvilket vil sige, at dit væddemål går hjem, da de vandt med mindst 3 point.

Når det kommer til over/under-væddemål, spiller du sådan set bare på antallet af point i en kamp. Husk på at dette inkluderer begge mandskaber samt eventuel forlænget spilletid. Væddemål på over/under kan variere en smule, men der spilles som regel på over/under mellem 35 og 50 point. Som ved alt andet sportsbetting er det vigtigt at gøre ens hjemmearbejde for at få de bedst mulige resultater.

Amerikansk fodbold er uden tvivl et strategisk spil, og da der er mange pauser mellem spilsekvenserne, er det en perfekt sport at livebette på. Der er nemlig rig mulighed for at analysere de forskellige situationer grundigt og placere nye væddemål. Du kan eventuelt tage et kig på Unibets mange NFL-vinderspil, hvor du blandt andet kan spille på vinderen af årets Super Bowl.

Published
Categorized as NFL

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *