Minnesota Vikings møder Philadelphia Eagles

philadelphia eagles møder minnesota vikings

Philadelphia Eagles møder Minnesota Vikings med kickoff mandag klokken 0:40 – spilinfo og spiltips leveret i samarbejde med Unibet

Eagles var underdogs i lørdags mod Falcons, og selvom Falcons havde fire spil til sidst i kampen inden for Eagles’ 10-yard linje, så hold Eagles stand og vandt kampen 15-10. Efter kampen iførte Eagles’ forsvarsspiller Chris Long sig en hundemaske, som en hån mod dem, der havde tippet dem som ”underdogs”. Eagles er stadig underdogs til kampen på søndag, og ifølge flere amerikanske medier skulle det nu være umuligt at opdrive en hundemaske i USA. De skulle angiveligt alle være købt af Eagels-fans, og tilskuerne i Philadelphia har fået lov at tage dem på til kampen… så længe de bare fjerner dem, når de skal gå igennem sikkerhedstjekket ved indgangen til stadion.

Eagles har et af de bedste forsvar

Eagles’ forsvar er de bedste i ligaen til at stoppe løbet (tillader kun 79,2 yards per kamp). Så der er ingen tvivl om, at her får Vikings det svært. Og når der bliver kastet, er Eagles rigtig glade for at blitze modstandernes quarterback. Men her får Vikings’ en fordel, for Case Keenum er virkelig god under ekstra pres (når modstanderne blitz’er). Der har han en passer rating på 108,9. Det er kun overgået af Kirk Cousins i ligaen. Og lidt mere statistik på den konto… når modstanderne sender seks eller flere forsvarsspillere efter Keenum, så har han kastet 8 touchdowns og 0 (!) interceptions.

Eagles’ quarterback Nick Foles var meget effektiv i sidste uge, når det galt de korte kast. Her havde han en passer rating på 101, og han completede 83% af sine kast. Ingen tvivl om at Eagles vil forsøge at få Foles godt i gang i kampen, og det kommer til at ske med de korte kast. Men… i sidste uge kunne Foles producere 15 point mod Falcons.

Nu skal Foles & co. op i mod ligaens bedste forsvar, og jeg tror, at Foles kommer til at få det rigtig svært. Der er ingen tvivl om, at de gennemkigger 2. halvleg af Vikings’ kamp mod Saints, hvor forsvaret viste svaghedstegn, men Foles er ingen Brees. Jeg tror, at så snart Foles ikke kommer af med bolden lynhurtigt, så får han det svært. Og så tænker du måske ’jamen, hvorfor løber Eagles så ikke bare bolden med LaGarette Blount og Jay Ajayi?’. De vil de skam også forsøge, men jeg tror simpelthen ikke, at de kommer til at lykkes for dem mod Vikings’ forsvar, der er rangeret som nr. 2 mod løbet (kun overgået af Eagles).

Vikings har en fantastisk statistik

Som jeg skrev her på bloggen i sidste uge, så har Vikings’ forsvar begået en statistik i år, som jeg ikke tror bliver overgået lige foreløbig: modstanderne konverterer blot 25% af sine 3. downs til en ny 1. down mod Vikings. Det er kun siden 1991, at NFL har ført denne statistik, men der er aldrig noget forsvar, der har haft så lav en konverteringsprocent som Vikings’ forsvar. Brees og Saints konverterede blot 22% af deres 3. downs til en ny 1. down i søndags. Foles og resten af Eagles-angrebet får det svært på søndag.

Her er spiltips fra Unibet og Jesper Elming:

  • Udeholdet vinder med 1-6 point 3,90
  • Udehold vinder og under 38,5 point 3,20
  • Kyle Rudolph får over 37,5 recieving yards til odds 1,90
  • Adam Thielen får over 69,5 recieving yards til odds 1,90
  • Minnesota vinder til odds 1,58

Odds kan ændre sig løbende.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *