Categories
NFL

Hvor kan man se wildcard-runden i NFL i TV?

Vi glæder os helt vildt til weekendens kampe i den såkaldte wildcard-runde i NFL. Et spørgsmål, som mange stiller er, hvor kan man se wildcard-runden i TV, og det har vi selvfølgelig kigget nærmere på her. Vi faldt over en artikel på en af TV3s hjemmesider, hvor svaret er givet helt enkelt: Du kan se alle fire kampe fra årets første playoff-runde (wildcard-runden) på TV3+ og Viaplay.

Hvornår vises wildcard-runden i NFL?

Det fandt vi heldigvis også alle detaljerne om på TV3s hjemmesider. Regular season er overstået, og vi skriver nu 2020. Året ligner et sindssygt spændende slutspil i NFL, og ifølge TV2 kan du se samtlige 11 kampe på TV3+ eller Viaplay. Her er oversigten over den førstkommende runde – wildcard-runden i denne weekend:

LØRDAG den 4. januar begynder vi kl. 22.00 på TV3+ og Viaplay med Houston Texans – Buffalo Bills. Kampen efterfølges af New England Patriots – Tennessee Titans på samme kanaler.

SØNDAG den 5. januar begynder vi lidt tidligere, nemlig kl. 18.30, men også på TV3+ og Viaplay med New Orleans Saints – Minnesota Vikings. Denne kamp efterfølges så af Philadelphia Eagles – Seattle Seahawks på samme kanaler.

God wildcard-runde i NFL!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *