Hvem bliver Super Bowl LII MVP?

Hvem bliver Super Bowl LII MVP?

Når weekenden er overstået, ved vi hvilke to hold der står over for hinanden i Super Bowl LII. Den 52. udgave af Super Bowl, der afvikles søndag den 4. februar, er lige på trapperne. Kan denne kamp levere bare 50% så meget spænding, som der kom i løbet af Play-off kampene? Så bliver det på ingen måde nogen kedelig Super Bowl, vi bliver vidne til. Alle husker vel Vikings-kampen, der allerede har fået tilnavnet Miraklet i Minneapolis.

For at krydre Super Bowl LII en anelse mere, er der mulighed for at spille et hav af forskellige special spil til begivenheden. Der kan spilles på alt fra første fløjt, til hvilken hårfarve og hvilket tøj Justin Timberlake har på til sit half-time show.

Flere af spillene kommer først frem, når vi ved hvilke to mandskaber der skal mødes i Super Bowl LII. Men et par enkelte specialspil er allerede klar. Man kan nemlig allerede nu spille på, hvilken spiller der bliver Super Bowl MVP. Det er ikke overraskende, hvem der er favorit.

Favoritterne til Super Bowl MVP

Det er nemlig New England Patriots quarterbacken, Tom Brady, der er storfavorit til at tage titlen som kampens MVP. Han står netop nu til odds 2.25. Det var også Tom Brady, der blev MVP under sidste års Super Bowl. Han var i den grad hovedaktøren bag, at New England Patriots formåede at lave et af de største comebacks nogensinde, og dermed vinde Super Bowl 51.

Det er med stor sandsynlighed en quarterback eller i hvert fald en offensiv spiller, der får titlen som MVP. Ud af de seneste 10 år har det været syv quarterbacks, en wide reciever og to line backere, der har snuppet titlen som den mest værdifulde spiller i Super Bowl. Blot to forsvarsspillere har formået at vinde titlen i løbet af de seneste 10 Super Bowls.

Touchdown.dk MVP Super Bowl

Derfor er det heller ikke overraskende, at det er quarterbacksne fra de fire resterende hold, der er favoritter til MVP titlen. Du kan se oddsene og nyheder lige her. Tom Brady er favorit til odds 2.25, og herefter er det Minnesota Vikings QB’en Case Keenum, der er 2. favorit. Keenum sørgede forleden for, at Vikings kom i conference finalen med kampens absolut sidste kast, da han fandt en helt fri Stefon Diggs, der løb ned i end zone, da uret havde passeret 0.00.

Philadelphia quaterbacken Nick Foles er 3. favorit til odds 13.00. Der ikke er den store tiltro til, at Jacksonville Jaguars QB’en Blake Bortles vil snuppe den prestigefyldte titel. Blake Bortles fåes lige nu til odds 15.00. Dermed mener bet365, at der er ligeså stor sandsynlighed for, at QB’en får den, som at hans runningback Leonard Fournette får den.

Spil tidligt og få bedre odds

Hvis du har en god fornemmelse for, hvem der ender i Super Bowl, kan der være god mening i at spille på MVP’en allerede nu. Oddsene er højere, så længe der fortsat er fire hold tilbage. Risikoen er dog, at hvis du fx spiller på Tom Brady, og Jacksonville Jaguars vinder i weekenden, så er dit odds tabt.

Odds er angivet på offentliggørelsestidspunktet og kan ændre sig!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *