Categories
NFL

Hvem kommer i NFL playoffs i sæsonen 2019/2020?

Grundspillet i NFL er småt ved at nå sin afslutning med kun ganske få kampe tilbage. Men hvordan ser hele playoff-situationen ud? Vi har spurgt eksperterne fra 888, der samler op på hele, så du kan få et overblik og måske få en idé til, hvem du kan spille på. Så nu til det spændende:

NFL: Hvem kommer i playoffs i denne sæson?

Hvis du ikke er klar over, så kommer 12 hold videre til playoff i NFL. Blot for at få det på rene, hvis nogen skulle være i tvivl om det.

Er der nogle hold, som allerede er klar til playoff?

Der er faktisk tre hold, som allerede er klar til playoff, så der er altså kun 9 playoff-pladser tilbage. I AFC er Baltimore Ravens og Kansas City Chiefs klar til knald-eller-fald-kampene i playoff, akkurat som de også var sidste år. Ravens har sikret sig førstepladsen i AFC Nord, foran Steelers, som vi vender tilbage til lidt senere. Kansas City Chiefs fik i overbevisende stil sikret sig førstepladsen i AFC Vest, foran Oakland Raiders.

I forhold til 15. runde, hvor Ravens ikke spiller, da de har spillet en kamp mere end Patriots og Chiefs, så kan Ravens sikre sig en plads i anden runde af playoff, hvis Patriots taber, og Chiefs enten taber eller spiller uafgjort. De aktuelle NFL-odds skyder dog mildest talt disse scenarier til jorden. Patriots giver odds 1.20 mod Bengals, og Chief giver odds 1.18 mod Broncos (odds kan ændre sig). Mere behøver vi vist ikke sige om det.

I NFC sikrede New Orleans Saints sig allerede en playoff-plads i 13. runde, eftersom de resterende hold i NFC Syd, aldrig rigtig kunne følge med sidste års semifinalister.

Hvem er næsten sikker på playoff?

Patriots kan i princippet tabe deres sidste tre kampe og stadig gå videre, eftersom Patriots nærmeste modstandere i forhold til en playoff-plads, skal vinde deres resterende tre kampe. Det kommer dog ikke til at ske. Patriots skal nok selv gøre arbejdet færdigt mod Bengals på søndag, som skraber bunden i AFC med kun én sejr. De kommer til at vinde stort – resten af udfaldene kan du så selv regne ud! Der gemmer sig nogle stensikre NFL-tips i udvalget af odds.

Buffalo Bills skal bare have én sejr mere, så er de også videre, men denne sejr kan blive svær at hente i 15. runde, da Steelers venter. Og netop Steelers er slet ikke sikker på at gå videre til playoff. De kan selv afgøre det, hvis de bare vinder alle deres resterende kampe. Intet er dog sikkert for Steelers, som kan begynde at mærke presset.

San Fransisco 49'ers, Seahawks og Packers kan i 15. runde også booke en plads til playoff. Det kræver selvfølgelig, at de tre hold vinder deres kampe, og for Seahwaks og Packers, at nogle andre hold taber point. Alle tre kan nyde rigtig godt af, hvis Rams ender med at tabe til Dallas Cowboys.

Hvem hænger i en tynd tråd i forhold til playoff?

Umiddelbart er Texans', Steelers' og Vikings chancer for at gå videre egentlig okay. Det kan dog hurtigt ændre sig, da blandt andet Cowboys, Titans, Eagles og Rams stadig kan nå det. De er dog ikke nær så godt stillet, som de tre førnævnte hold. Sidste års Superbowl-hold, Rams, har i den grad oddsene imod sig. De kan meget vel blive et af de hold, som trækker nitten. I øvrigt skal der virkelig ske noget vanvittigt i de tre resterende runder, hvis Browns, Bears, Colts, Raiders og Broncos skal spille sig videre til playoff. Deres skæbne bliver meget vel afgjort på søndag, medmindre de stadig holder liv i deres spinkle håb om playoff.

Hvem har ingen chance for at nå playoff?

Vi behøver vist ikke uddybe nærmere angående de hold, som altså ikke har en chance mere. Playoff-drømmene er slut og sluttede tidligt for følgende hold:

 • Chargers
 • Panthers
 • Bengals
 • Redskins
 • Dolphins
 • Lions
 • Cardinals
 • Giants
 • Jaguars
 • Falcons
 • Jets
 • Bucs

Bedre held næste år, må vi bare sige til disse mandskaber. Skulle du være interesseret i flere NFL-bettingtips, så tjek eventuelt de aktuelle NFL odds, da de gemmer på mere information, end hvad man lige tror.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *