Et tilbageblik på Super Bowl 2019

I begyndelsen af februar sluttede 2018-sæsonen endegyldigt, da New England Patriots vandt 13-3 over Los Angeles Rams i Super Bowl. Undervejs i sæsonen var der en del højdepunkter, og enkelte står stadigvæk klar i bevidstheden. Nordicbets Lars Aanæs har taget et tilbageblik på sæsonen, og vi bringer et sammendrag nedenfor. Indtil næste sæson går i gang, er der også en masse andet US sport, som du kan følge med i. Du kan også få for 500 kr. risikofrie spil til at prøve dig held af her!

Hvad kommer vi til at huske fra Super Bowl LVIII?

Det helt store gennembrud i denne sæson stod en quarterback ved navn Patrick Mahomes for. Anført af Andy Reid i Kansas City Chiefs gik Mahomes ind til sin første sæson som starter i hans blot andet år i ligaen. Der var forskellige forventninger inden sæsonen til den unge kanon, og mange forventede ærligt talt ikke mig meget af ham. Ikke desto mindre tog Mahomes altså ligaen med fart i år, og han vandt helt fortjent både Offensive Player of the Year og MVP i denne sæson. En imponerende bedrift i hans blot anden sæson i ligaen.

Vi kan ikke komme udenom det, uanset hvor meget jeg gerne ville. Det er selvfølgelig det fatale no-call, som der skete i NFC-finalen, hvor Saints blev snydt for en plads i Super Bowl. Lur mig ikke, om den erfaring som Brees og Payton har fra at have stået i en Super Bowl før, vil gøre de havde formået at sætte points på tavlen, og dermed havde vi haft en helt anden kamp? Den store dommerfejl kommer til at fylde meget de kommende måneder, når NFL skal snakke om, hvilke regler der skal indføres til næste sæson. Vi kommer til at se dommerkald igennem på den ene eller anden måde i 2019-sæsonen. Synd for Saints det skulle koste dem en Super Bowl-deltagelse, før NFL opdagede, at der var noget galt.

En magisk Super Bowl?

Selvfølgelig vil vi også huske sæsonen for sin magiske afslutning, eller måske en kamp som manglede den forventede magi. De fans, der havde sat næsen op efter offensivt festfyrværkeri, blev slemt skuffet. I stedet var det en kamp hvor forsvaret viste sig flot frem, og de to defensive styrmænd Brian Flores der forventes at blive Dolphins' nye cheftræner og rutinerede Wade Phillips havde leveret en genial plan for Super Bowl på deres respektive hold. Kampen blev historisk eftersom der blev scoret færrest points nogensinde i en Super Bowl. Det er de ligeglade med i Boston, hvor Patriots kunne fejre endnu en magisk Super Bowl-sejr.

I midten af sæsonen var alle ude med riven efter Tom Brady. Han var for gammel og dårlig, og selvom Super Bowl isoleret set ikke var køn for ham, så har han overbevist alle. I en alder af 41 er han stadigvæk blandt en af de bedste, hvis ikke den bedste, quarterback i ligaen. Som jeg skrev i midten af december “Patriots bliver rigtig farlige i slutspillet” – når det gælder en sejr i slutspillet findes der ingen bedre end Brady og Patriots. Allerede nu må de være en af de store favoritter til 2019-sæsonen.

Til sidst vil vi også huske denne sæson for at være en af de mest intense, hvad angår college-football her i Danmark. Vi sidder alle med vores danske flag og følger NFL Draften massivt i slutningen af april i år, når danske Hjalte Froholdt bliver draftet. Han har selv udtalt til NordicBet, at han bliver draftet. Draften finder sted den 25. til den 27. april. Selv om sæsonen er slut, vil der være masser af underholdning med Mock Drafts, Big Boards, Top-10 og ikke mindst masser af spændende rygter og forventninger til den kommende NFL-sæson.

Tak for en god 2018-sæson, men for os danskere ser vi ekstra meget frem til 2019-sæsonen. Vi kan ikke vente på, at vi kommer til september, så en ny sæson ruller afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *