Er Patriots stadig Super Bowl favoritter?

Vi skal efterhånden mange år tilbage, før vi ikke fandt et New England Patriots hold, der ville være favoritter til at gå i Super Bowl, inden NFL-turneringen begyndte. Sidste år var de i finalen, hvor de tabte mod Philadelphia Eagles, og i år var heller ingen undtagelse. Her var Patriots anført af Tom Brady favoritter på ny.

Starten på sæsonen har dog været alt andet en prangende for New England Patriots, der allerede har tabt to kampe. Det er meget uhørt, at et hold som Patriots taber kampe tidligt i sæsonen, og selvom de fortsat ikke burde få problemer med at gå videre fra divisionen, så har det alligevel givet noget usikkerhed.

Det har blandt også haft den betydning, at det ikke længere er Patriots, der er favoritter til at vinde Super Bowl. Bookmakerne har hvert fald lavet flere store fejl forud for denne sæson, hvor det fortsat kun er Patriots der ligger helt i toppen.

Inden sæsonstart kunne man spille New England Patriots og Tom Brady til at vinde Super Bowl til odds 6.00 gange indsatsen igen. Det odds er nu steget, så det giver 8.00 gange igen, hvis det lykkes Brady at vinde endnu en Super Bowl.

Selvom det ikke er meget Patriots et gået op i oddset, så er de alligevel blevet overhalet. Det er ingen ringere end det “nye” franchisehold, LA Rams, der er de helt store favoritter til at vinde Super Bowl i år. Rams står således blot til odds 4.00, hvis de skal vinde Super Bowl.

De store favoritter skuffer

Når vi tager et kig på hele listen over holdene i NFL, så er der i den grad vendt op og ned på favoritværdigheden. Inden sæsonen starten var det Patriots, Steelers, Eagles samt Green Bay Packers, der var favoritter til at nå længst.

Patriots er stadig med deroppe, men de tre andre hold er faldet godt tilbage. Eagles finder vi til odds 17.00 på en 6. plads, mens Packers kan fås til odds 19.00 på en 8. plads. Endnu værre står det til for Steelers, der giver odds 21.00 på en 11. plads i tabellen.

Det har dermed været meget uforudsigeligt for bookmakerne at sætte odds på NFL-holdene i denne sæson, og tager vi et kig på kampene, så har der også været mange overraskelser. Grunden den nye regel om at overtime blot skal vare 10 minutter, har vi allerede fået to uafgjorte kampe indenfor de første par runder. Samtidig har vi også fået et par nervepirrende kampe, hvor det hele først er blevet afgjort i sidste sekund. Mange spillere var nok glade for live betting i sidste runde, hvis de havde spillet på Raiders mod Browns. Her var oddset nemlig over 10.00 igen på Raiders med et minut tilbage af kampen.

Hvem er favoritterne nu?

Mens flere af forhåndsfavoritterne allerede har skuffet nu, så er der nogle af de hold, der ikke var spået en stor chance, der virkelig har imponeret. LA Rams er således de helt store favoritter til at vinde Super Bowl, hvor de blot giver indsatsen 4.00 gange igen, og Kansas City Chiefs står til blot 8.50 gange indsatsen igen.

New Orleans Saints kan måske også være på vej mod nye store tider. De står til odds 12.00, hvilket er det samme odds man kan få på Jaxonville Jaguars.

I den anden ende af tabellen forventer man intet til Cardinals, som giver hele 501.00 gange indsatsen igen. Heller ikke Bills eller Jets skal man gøre sig forhåbninger til med hhv. odds 301.00 og 201.00.

En ting er hvert fald sikkert. Uforudsigelighed er skønt i en sport som NFL, hvor der ikke er noget værre end at kende resultatet på forhånd. Så hvad enten det er overraskelser eller touchdowns med den forkerte hånd, så glæder vi os til resten af sæsonen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *