Elming: Ugens overraskelse kommer i Redskins – Cardinals

Claus Elming mener, at Danske Spils oddssættere er gavmilde i NFL-kampen mellem Redskins og Cardinals, og han udtaler:

“Cardinals har et giftigt forsvar, og ikke mindst NFLs sack-leader Chandler Jones spiller forrygende. Søndag står han overfor en offensiv linje, der ikke kan stoppe en halt skildpadde fra at nå ind til Captain Kirk. Redskins er gået helt i stå og har skuffende tabt 8 af sæsonens 13 kampe. Headcoach Jay Gruden er lidt i fare for en fyring, og det kunne få Redskins til at kæmpe hårdere for en sejr, men jeg tror ikke på det. Der er lækre 3,05 på Cardinals, og det må du ikke gå glip af.”

I dette indlæg kigger vi nærmere på Danske Spils Claus Elming, der kommer med selvsikre NFL spiltips.

Har du for resten set, at Danske Spil Oddsets lillebror, eOddset, kører med 25 kr. freebet til alle her?

NFL Spiltips fra Claus Elming i samarbejde med Danske Spil

NFL spileksperten, Claus Elming, er klar med gode fiduser til den kommende NFL spillerunde, og dem kigger vi nærmere på her. De er fra Danske Spil, hvor du kan spille og få op til 500 kr. i velkomstbonus. Få din bonus her, hvor du kan læse mere om regler og vilkår.

Der er kun 3 uger tilbage af dette års NFL-sæson, og bare to hold er klar til slutsspillet. Begge hold er fra Pennsylvania, og det er naturligvis Philadelphia Eagles og Pittsburgh Steelers, som hver især har vundet deres divisioner. Dermed er de klar til rejsen mod Super Bowl i januar. Men der er alligevel usikre momenter her. Steelers har mistet deres mangeårige identitet, det brutale forsvar, og Eagles har i søndag mistet deres super-quarterback Carson Wentz. Intet er med andre afgjort, og de sidste spillerunder vil være meget uforudsigelige.

Julen nærmer sig ligeledes, og NFLs tidlige julegave til os alle er lørdagskampe. De begynder allerede i weekenden, men spillerunden åbner som sædvanlig allerede torsdag.

NFL Spiltips til torsdagskampen

Peyton Manning må side et sted og græmme sig. 2 af de klubber, der har skuffet i år, og som nu har udspillet chancen for Super Bowl, er klubberne Indianapolis Colts og Denver Broncos. Manning førte dem til en sejr i Super Bowl 41 og 50. Natten til fredag (dansk tid) åbner de ugens spillerunde. Colts er på hjemmebane og giver pt. odds 2,35 igen, mens odds e på 1,60 på udesejr til Broncos. Uden større analyser tror Hr. Elming mest på sidstnævnte. Spil og få din bonus her, hvor du kan læse mere om regler og vilkår.

Flere NFL tipsforslag til ugens lørdagskampe

I denne weekend er det ikke bare kampen, men kampene. NFL spiller nu to kampe lørdag, mod den normale ene kamp i december. Det er dog særligt den ene, som man skal holde øje med, hvis ikke en julefrokost er skyld i, at du ryger i hegnet. Lørdag er der nemlig AFC West sammenstød mellem Los Angeles Chargers og Kansas City Chiefs. Sæsonen begyndte vidt forskelligt for disse hol. Chiefs vandt de første 4 kampe. Chargers tabte omvendt. Nu står de lige og deler en førsteplads i divisionen med 7 sejre og 6 nederlag. Chiefs vandt første indbyrdes opgør i LA og har hjemmebanefordel nu på lørdag. Chargers har vundet 7 af de seneste 9 kampe og er blandt de varmeste hold i NFL for øjeblikket. Oddsene er ikke overraskende meget lige. Pt. lyder det på 1,97 for en hjemmesejr og 1,92 for en udesejr. Chargers er favorit, selv om Hr. Elming hælder mest til Chiefs. Det bliver lige, og derfor kunne et godt tip være at spille på et opgør med få scoringer. Spil fx Under 46,5 point til 1,90. Spil og få din bonus her, hvor du kan læse mere om regler og vilkår.

Tidligere lørdag spiller Detroit Lions og Chicago Bears, hvor der kan være gode penge at hente. Bears giver 3,20 igen for en sejr, og selvom Lions stadig har en playoffplads at spille for, så tror den gode NFLming godt Bears kan overraske. Spil og få din bonus her, hvor du kan læse mere om regler og vilkår.

Ugens NFL overraskelse

Hr. Elming er åbenbart lidt i tvivl om, hvorfor Washington Redskins er storfavoritter mod Arizona Cardinals, og det var dette, vi citerede indledningsvist. Sidstnævnte har stadig playoffpladsen at spille for, mens holdet fra hovedstaden omvendt har udspillet sin rolle i årets NFL. Cardinals har et giftigt forsvar, og NFLs sack-leader Chandler Jones spiller intet mindre end forrygende. Søndag står han overfor en offensiv linje, der ikke kan stoppe en halt skildpadde fra at nå ind til Captain Kirk. Redskins er gået i stå og har skuffende tabt 8 af sæsonens 13 kampe. Headcoach Jay Gruden er i fare for en fyring, og det kunne få Redskins til at kæmpe hårdere for en sejr. Men det tvivler Claus nu alligevel på. Der er lækre 3,10 på Cardinals, hvilket du ikke må gå glip af. Spil og få en velkomstbonus her, hvor du kan læse mere om regler og vilkår.

Ugens bedste NFL bet

San Francisco 49ers har pludselig fået nyt liv med quarterback Jimmy Garoppolo ved roret. To kampe spillet, to sejre og masser af flotte kast i processen. Hele holdet omkring ham er løftet, og ligesom løbeangrebet fungerer bedre, så har forsvaret også fået et boost af hans tilstedeværelse. Søndagens modstander er Tennessee Titans, der stadig ligger til en slutspilsplads. NFlming tror dog ikke meget på dem og tror faktisk, at de bliver sorteper i bestræbelserne på at nå playoffs. 49ers har hjemmebane og er lidt overraskende favoritter. Der er 1,75 for en hjemmesejr, og det skal du afprøve. Spil og få din bonus her, hvor du kan læse mere om regler og vilkår.

Money in the bank spiltip

Du har et par valgmuligheder i denne uge, men Claus har valgt Jacksonville Jaguars, som denne uges mest sikre væddemål. Forsvaret er måske NFLs bedste og quarterback Blake Bortles har faktisk været ganske god de seneste 3-4 uger. De spiller hjemme mod Houston Texans, der måske er NFLs mest skadesplagede hold i år. Texans stiller til start med TJ Yates som quarterback, og han får det hårdt mod Jaguars giftige pass rush og superduo på cornerback i form af Jaelen Ramsey og AJ Bouye. Spil Jaguars til 1,14 igen. Spil og få din bonus her, hvor du kan læse mere om regler og vilkår.

Et par hurtige tanker på falderebet:

Cowboys til 1,60 ude over Raiders skal spilles.

Vikings taber ikke til Bengals til odds 1,14

Patriots slår Steelers ude til odds 1,65

Published
Categorized as NFL

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *