Lakers har ryggen mod muren

Mens vi venter på en ny sæson med NFL, kan vi jo lige så godt underholde os med noget af den anden gode amerikanske underholdning som fx NBA. Natten til søndag er der nemlig NBA på menuen, når Los Angeles Lakers blandt andet tager imod konkurrenterne fra Boston Celtics hjemme på Staples Center. Inden kampen er værterne fra Los Angeles Lakers placeret på vestkonferencens 11. plads efter, at det er blevet til 30 sejre samt 35 nederlag i deres første 65 kampe indtil videre den her sæson. Boston Celtics indtager vestkonferencens femteplads med 40 sejre og 26 nederlag i en sæson, hvor de indtil videre har spillet 66 kampe.

Spil på kampen med bedste odds her.

Bet365s analyse af LA Lakers mod Boston Celtics

Hjemme på Staples Center har Los Angeles Lakers formået at vinde to ud af deres sidste fem kampe, senest endte det 99-115, da de tog imod Denver Nuggets. Som udebanehold har Boston Celtics vundet to af deres seneste fem kampe, senest blev det til 111-109, da de besøgte Sacremento Kings. I de sidste fem møder mellem holdene har Boston Celtics været bedste, da de er gået fra opgøret som sejrsherre 4 af gangene, mens det i samme periode er blevet til 1 nederlag. I det seneste opgør blev det til en sejr til LA Lakers, da de slog Boston Celtics med 129-128.

Tager hjemmebaneholdet fra Los Angeles Lakers fuldt udbytte hjemme på Staples Center, kan du lige nu få odds 3.30. Tager Boston Celtics sejren, får du odds 1.35, hvis du spiller på kampen nu. Hos bet365 finder du et stort udbud af fantastiske markeder, inkl. liveodds, der alle er tilgængelige på din mobil/tablet med bet365 – På farten. Se alle Basketball odds her.

Du kan også læse mere på Facebook her.

God fornøjelse til alle TouchDowners!

Published
Categorized as Andet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *