Freebets til NBA og den nye sæson

Det er blevet tid til en ny NBA sæson, og så skal du da have et freebet til vores favorit sportsbook. Selv om vi kalder det for vores favorit, er Bethard faktisk kun et par måneder gammel. Eller det vil sige, at de kun har haft dansk licens i en meget kort periode. I Sverige og internationalt har de været aktive i adskillige år, og de har vundet flere priser for deres kundepleje og service! Er du ny spiller, kan du endda komme i gang med en 1.000 kr. bonus her. (regler gælder)

Få freebets til NBA på 100 kr. i den nye sportsbook

Vores favorit basketball-liga vender tilbage med en helt ny sæson. De forsvarende mestre fra Golden State Warriors påbegynder deres titelforsvar på hjemmebane mod Oklahoma City Thunder. Kan LeBron James bringe nye storhedstider til LA Lakers? Alle øjne hviler på superstjernen og hans nye hold. Vores sportsbook er klar til action med gode odds, og du kan også få et 100 kr. freebet.

Sådan får du dit NBA freebet:

  • Placér en indsats før kampstart på 200 kroner eller mere på en hvilken som helst kampe i første runde til minimums odds på 1.75
  • Herefter får du dit 100 kr. freebet til sport

Vidst du, at Zlatan står bag Bethard? Få din gave af Zlatan her.

Regler og vilkår for freebets på NBA

Tilbuddet er gældende indtil 19. oktober 2018 kl. 12:00. Kampagnen vil fremadrettet blive kaldt for “Free Sports Bet” og er tilgængelig på computer, mobil og tablet, medmindre andet er nævnt.

Dette tilbud kan ikke bruges i forbindelse med andre tilbud, medmindre andet er nævnt. Kun spillere fra Danmark kan deltage i denne kampagne. Hvis der mistænkes snyd eller svindel med bonussen, har Bethard alle rettighederne til at suspendere kontoen, mens den bliver undersøgt. Bethard har rettighederne til at fjerne enhver bonus og eventuelle gevinster heraf. Noter venligst “før kampstart” betyder, at et væddemål skal placeres inden kampen er begyndt.

Maksimal værdi af dette freebet er 100 kr. For at kvalificere sig til et Free Bet, skal spilleren placere et væddemål før kampstart på 200 kr. eller mere, på et hvilket som helst marked til minimum odds 1.75. Det er kun gyldigt for singlevæddemål og kun på en kamp. Tilbuddet er kun gyldigt for væddemål placeret på en hvilken som helst kamp i første runde af NBA. Kampene spilles mellem den 17. og den 19. oktober 2018.

Hvis nogle regler til kampagnen er blevet overtrådt, eller der er bevis på en række væddemål sat af en spiller eller en gruppe af spillere, der grundet en indbetalingsbonus, forhøjede odds, free bets, risikofrie bets eller en anden kampagne, sikrer kunden en profit uanset resultatet, forbeholder Bethard sig rettighederne til at trække bonussen tilbage, og annullere ethvert væddemål placeret i forbindelse med bonussen. Bethard forbeholder sig retten til at opkræve et administrationsgebyr på kunden op til værdien af indbetalingsbonussen, free bets, risikofrie bets eller yderligere betaling til dækning af administrationsomkostninger. Vi forbeholder os endvidere ret til at anmode enhver kunde om at give tilstrækkelig dokumentation til, at vi efter vores absolutte skøn kan være sikre på kundens identitet før vi krediterer enhver bonus, free bets, risikofrie bets eller tilbud på deres konto. Eksempler på garanterede profitable bets er over 2.5 mål i en kamp pre-match og under 2.5 mål i live betting. Eller uafgjort pengene retur på hjemmeholdet før kampstart, og sejr til udeholdet på live betting. Alle væddemål (før kampstart) skal være placeret og betalt for. Hvis du vælger at benytte dig af tag pengene funktionen, vil du ikke længere være gyldig til at modtage tilbuddet.

Refundering af beløb skal gennemspilles indenfor 7 dage, og et Free Bet vil blive tildelt senest klokken 16.00 den efterfølgende dag. Hvis kampen spilles på en fredag, lørdag eller søndag, vil det blive tilføjet den kommende mandag. Bethards generelle regler og vilkår gælder.

    

Published
Categorized as Andet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *